Riittääkö 46m2 kahdelle ihmiselle ja koiralle?

  • Viestiketjun aloittaja Minnie.
  • Ensimmäinen viesti
Minnie.
Eli. Asumme nyt 55m2 asunnossa mutta tässä on sen verran kova vuokra että haluaisimme vaihtaa asuntoa. Asunto on myös sellaisella alueella tässä kaupungissa jossa vuokrat järkyttävällä tasolla.
Tarjolla olisi 46m2 kaksio jossa vuokra olisi karkeasti 170e halvempi, ihan hyvällä alueella sekin. Kysymys kuuluukin et riittäisköhän tuo meille?
 
naama
Riittää! Me asuttiin ilman koiraa, mutta vauvan kanssa ihan sopuisasti 34-neliöisessä yksiössä aikanaan, ja kyllähän ihmiset asuu lapsineenkin pienissä tiloissa. Koira nyt on vissiin tyytyväinen, missä kopissa hyvänsä(ainakin koiran kopissa), kunhan se isäntäväki on liki.
 
Paulakukka
Me ollaan asuttu minä, mies ja kaksi lasta 42 neliöisessä pikkukaksiossa joten sanoisin et riittää ja kun vuokra laskis kuiteskin noinkin paljon. Pienestäkin asunnosta saa tilaihmeen ja kannattaa ainaski kattomassa käydä sitä asuntoa koska huonejärjestyskin tekee tosi paljon.
 
tiskiina
Riittää! Meil oli ennen 2 ihmistä ja 2 koiraa 46 neliössä ja hyvin mahuttiin =) omaa saunaa ei sillon ollu. Nyt sitte asutan 2 ihmistä ja yks koira 62 neliöö ja sauna, ja tää tuntuu pikkusen turhan isolta..
 
"kahden äiti"
Meillä riitti tuo määrä kahdelle aikuiselle ja kolmelle kissalle. Lapsen synnyttyä muutettiin isompaan asuntoon, jossa oli neliöitä 59,5. Sen jälkeen tuntuikin luksukselta muuttaa 165 neliön omakotitaloon, jossa syntyi toinen lapsi.
 
gss
Riittää.
Ja kannattaa ihan oikeasti miettiä sitä kalusteiden kokoa, usein hankitaan ihan liian iso sohva (tai väärän mallinen), liian iso sänky jne., vaikka asunnosta saisi paljon toimivamman hiukan pienemmillä kalusteilla ja karsimalla rojua.
 
Huutelen puskista
Huonekorkeuskin vaikuttaa. Joihinkin saa näppärästi pienen parven / parvisängyn, jolloin lattiatilaa vapautuu enemmän. Ei ne neliöt kaikkea kerro, ja minusta mahdutte tuohon pienempäänkin asuntoon hyvin.
 
vierass
Riippuu pitkälti pohjaratkaisusta. Meillä oli tosi hulppeasti tilaa, kun oli kaksi isoa huonetta, näppärä ikkunallinen keittokomero ja kylppäri pienen eteisen lisäksi.
 

Yhteistyössä