Imodium.

Minulla on jo usemman päivän ajan ollut vatsa jotenkin kummallisesti "sekaisin". Ehdin kyllä hyvin vessaan, eikä ole varsinaisesti ripulia, mutta ei kiinteätäkään. Tänään sitten otin yhden imodiumin, eikä auttanut vatsan vääntelyyn tai muuhunkaan. Sehän on ripulilääke, niin luulisi tepsivän? :D Mitä tämä voi olla? en ola syönyt mitään epämääräistä, tai matkustanut epämääräisiin paikkoihin. Jätän kyllä huomenna aamukahvin pois..

Jostakin luin, että helle ja neste/suolatasapainon häiriöt voivat aiheuttaa tällaisia oireita, voisiko olla siitä johtuvaa? Onko muilla ollut vastaavaa ja mikä on auttanut oireisiin? Pitänee lähteä lääkäriin jos ei ala loppumaan kotikonsteilla..
 
dera
Niin siis perinteinen Imodium estää ripulin, mistä et kärsinyt edes, eikä auta etenkään koviin kipuihin. Imodium Plus voi auttaa väänteisiin, sitäkin tehokkaampi niihin on mm. Litalgin.

Joskus vatsaa voi vääntää, se on ihan normaalia, ilman mitään sen erityisempää syytä. Ihanko kärsit ensimmäistä kertaa moisista vaivoista? Olet päässyt helpolla.
 
vvv...
Liika vedenjuonti pistää ripulille.

Imodium tukkii peräsuolen. Ei "paranna" itse tautia. Eikä auta kipuihin. Särkylääkkeet auttaa kipuun.

Ja kesällä varsinkin syöt kaikkea epämääräistä. Syöt raakana hedelmät, kasvikset, marjat. Maitotuotteet pilaantuu helposti.

Maitohappobakteerit, precosa, antibiootit on ne mitkä auttaa jos on pöpö suolistossa.
 

Yhteistyössä