Kuinka yleistä suuseksi on?

  • Viestiketjun aloittaja "Leea"
  • Ensimmäinen viesti
Hessi
Nykyisen kumppanin kanssa sitä ei ole lainkaan ollut noin kymmeneen vuoteen, joskus alkuvuosina kerran tai pari molemmat annettiin ja saatiin. Seksi kuitenkin on hyvää ja sitä on riittävästi.
 
"rva"
Meillä vaihtelee. Joskus joka kerta myös suuseksiä. Toisinaan enemmän pinnalla muut jutut. Fiiliksen mukaan mennään. Kivaa se kuitenkin on. Mulle ei seksissä kuitenkaan elintärkeetä, saan kyllä ilmankin.
 
"rva"
Ihmiset tykkää seksissäkin eri asioista ja se on ok. Mutta jos puoliso sanoisi suuseksin olevan ajatuksenakin oksettava ja ällöttävä, niin en usko, että voisimme jatkaa. Jos sukupuolielimet on niin ällöttäviä, niin kokisin asian ehkä jopa loukkaavana.
 
  • Tykkää
Reactions: dipt
Ei
Meillä ei ole ollut koskaan suuseksiä ja ollaan oltu yli kymmenen vuotta yhdessä. Ei ole kummankaan juttu. Mies ei ole koskaan pyytänyt. Seksiä kyllä on noin kerran viikossa.
 
ihanaaaaaaa!!!!!
Arvaappa vaan, mikä kaikki muukin kuuluu makuuhuoneessa ihan terveeseen parisuhteeseen!! Mikä siinä niin kamalasti etoo?! Maailman luonnollisin ja nautinnollisin asia joka kuuluu ainakin meillä vahvasti seksielämään mukaan!! Oletko koskaan edes kokeillut?!
 

Yhteistyössä