Onko sinulla tehosekoitinta, käytätkö sitä?

  • Viestiketjun aloittaja "zxc"
  • Ensimmäinen viesti
"zxc"
ja mihin?
Itselläni on sauvasekoitim ja siihen tuleva "blender-osa", sekä vispilä. Nyt jäin koukuun smootheihin ja pohdin tehosekoitimen ostamista. Käytännössä niitä sais valmistettua sauvasekoitimellakin, mutta se on vähän sotkusempi homma. Tulekohan sitä käytetty vai jääkö kaapin pohjalle niin ku monet muut keittiön laitteet?
 
"Sirkkeli"
Jos ostat, osta sellainen helposti pestävä.(matala kannu jne.) Itselläni on tuollainen, missä voi vaihtaa silppuriosan ja tehosekoitinkannun. Teen lähes joka päivä viherpirtelön itselleni, usein lapsi tekee itselleen jonkun pirtelön tai smoothien. Eli masiina on koko ajan pöydällä käyttövalmiina. Olikin varmaan 20 vuotta naftaliinissa.
 
käyttöä on
Älä osta halpaa, vaan tehokas ja iso kannuinen, saat ne soskeitotkin KUOHKEINA yhdellä krt valmiiksi. KUNNOLLISEN blenderin ja sauvasekoittimen kuohkeutta keitoissa ei voi edes leikillääm verrata.

mä teen paljon muutakin blenderillä, soeutan chutneyt, osan hilloiista, punajuuret Lindströmeihin jne,. pizzakastikkeet.. lähes kaiken mitä soeuttaa voi.
 
[QUOTE="Sirkkeli";30090822]Jos ostat, osta sellainen helposti pestävä.(matala kannu jne.) Itselläni on tuollainen, missä voi vaihtaa silppuriosan ja tehosekoitinkannun. Teen lähes joka päivä viherpirtelön itselleni, usein lapsi tekee itselleen jonkun pirtelön tai smoothien. Eli masiina on koko ajan pöydällä käyttövalmiina. Olikin varmaan 20 vuotta naftaliinissa.[/QUOTE]

Kaikki blenderit ovat heposti pestäviä, pesuainevesi sisään, pyöräytys ja huuhtelu puhtaalla vedellä.
 
Minäkin
Meillä sekä blenderi että sauvasekoitin. Blenderillä teen päivittäiset smoothiet ja joskus jotain mansikkamargaritoja tms. Murskaa jäät paljon kätevämmin kuin sauva.
 
"zxc"
[QUOTE="herkku";30091173]Tehosekoitin on päivittäin käytössä. Smoothieita tulee tehtyä. . marjoja, kanamunaa, maitorahkaa, hiutaleita, hedelmiä, maitoa.. nam nam[/QUOTE]

Olisko sulla antaa muutama herkkuohje?:)
 
vierastanen
Molemmat löytyy, mutta en jaksa kaivaa tehosekoitinta esille. Sauvasekoittimeen kuuluu erinäinen määrä osia, joista saa myös koottua tehosekoittimen ja tykkään siitä enemmän.

Eilen juuri valmistin frozen margaritaa tuoreista mansikoista ;) Se ei siis mitään terveysjuomaa ollut, vaan paremminkin ilojuomaa....
 

Yhteistyössä