Abrttikeskustelusta tuli mieleeni tää nykypäivän moraali

  • Viestiketjun aloittaja "Surku"
  • Ensimmäinen viesti
"Surku"
Kauhistellaan aina uutisotsikoista kun joku on murhattu/ hakattu hengiltä / ryöstetty ihmisarvo alentamalla tai esim. joku raaka lapsimurha juttu. Silti surmataan oma lapsi perusteluina jottei nyt vain sattunut sopimaan kuvioihin kun ei ollut vakkari miestä/ perhettä/ taloa/ työtä yms. Mitä jos joku noista yllämainituista uutisotsikoista olisi tehty samasta syystä esim. hakattu hengiltä sen takia jottei se nyt sattunut sopimaan omiin kuvioihin. Kauhistellaan ventovieraalle tapahtunutta kauheutta ja samalla kaikessa hiljaisuudessa käydään surmaamassa se oma lapsi. Kuoleman tuottamus joka asiassa, toisessa vaan kyse omasta lapsesta joka olisi voinut ollut mahtava vanhempi/ ystävä yms jollekkin toiselle vaikka olisikin syntynyt kuvioon joka ei ole sopiva hänen vanhemmalleen. Onko oman lapsen kuolemantuottaminen vähenpiarvoisempi kuin jonkun toisen ihmisen kuoleman tuottamus. Teoista pitää kantaa vastuu ja kuolemantuottamus ei ole koskaan vastuunkantamista, selitti sen itselle millä peruistein vain.
 
  • Tykkää
Reactions: -
Onko se nyt jotenkin niin saamarin vaikeaa ymmärtää että toiset ajatelee abortista erilailla kuin toiset? Ei joka asiaa tarvitse jeesustella.

Toisistahan on sekin täysin normaalia ja hyväksyttävää että vanhukset makaavat paskoissaan ja kusissaan toista päivää sängyissään ja toisista se on järkyttävää.
 
Viimeksi muokattu:
Olishan siitä abortoidusta "lapsesta" voinut potentiaalisesti tulla seuraava massamurhaaja, terroristi tai joku muuten vain psykoottinen sadisti. Ei kaikki ihmiset ole hyviä ja mahtavia, eikä ihmiskunta ole mikään niin upea ja korvaamaton juttu että kaikkien pitää ehdottomasti tänne syntyä ja tukkia nyt jo ihan kuoliaaksi tukehdutettu maapallo.

Yksilön sentimentaalisuus ja tuollainen hassu parhaiden mahdollisten haavekuvien rakentelu on kyllä vallan kummallinen ominaisuus. Kait sitä jollain pitää pärjätä kun järki eikä tunnekapasiteetti riitä ihmiskunnan tasolla selviytymiseen..
 
Henkilö
Minusta aloittaja on ihan oikeassa siinä, että tämmöinen iso asia tehdään liian kevyin perustein! "Ei ole tarpeeksi iso talo" on jollekin ihan oikea syy lopettaa yksi ihmiselämä, vaikka varmasti rakastaisi ja pystyisi huolehtimaan lapsesta, jos se tulisi.
 
  • Tykkää
Reactions: -
vierasa
Eiköhän koko aborttikeskustelu lähde siitä perustavanlaatuisesta erosta, että toisille kyseessä on ihminen, toisille solumöykky. Ja sen takia koko aloituksessa ei ole mitään järkeä. Ei sekään minua järkyttäisi jos solumöykky tapettaisiin kadulla.
 

Yhteistyössä