Lasteni suosikkielokuviin kuuluu Naapurini Totoro, mutta sain tänään tietää tälläisen jutun:

  • Viestiketjun aloittaja Voi ei :-(
  • Ensimmäinen viesti
Voi ei :-(
Faktahan on se, että Totoro on oikeasti kuoleman jumala. Ihmiset jotka ovat lähellä kuolemaa tai 'kuolleita' voivat vain nähdä hänet. Kun Mein sandaali löytyy lammesta, hän oikesti hukkui. Kun Satsuki löytää Mein sandaalin, hän ei voi kohdata totuutta vain kieltää että ei se ole Mein. Joten Satsuki menee epätoivoisena etsimään/kutsuu Totoroa ja avaa oven 'kuolleiden valtakuntaan'.
Totoron avulla hän löytää kuolleen siskonsa, yhdessä he menevät sairaalaan missä heidän äitinsä on. Siellä ainoa joka oikesti huomasi heidän olevan siellä, oli heidän äitinsä, joka myös on kuolemassa (sairauteen tai mikä sillä nyt olikaan.)

Ja lopussa, Mei:llä ja Satsukilla ei ole varjoja.

Tarina sijoittuu paikkaan Sayama hills, jossa myös on Hachikokuyama Hospital. (Mikä uskotaan olevan mallina sairaalalle missä lasten äiti on)

On myös murhajuttu, missä on paljon pelottavia yhdenmukaisuuksia Tonari no Totoro kanssa.
Varsinkin että se kaikki tapahtui toukokuussa ja molemmat sisaret nimet todellisuudessa ovat May - Satsuki. Vanhemman siskon nimi tarkoittaa May (Toukokuu) japaniksi ja Mei.

Lisäksi se, että pikkusisko katosi ja että molemmat sisaret myöhemmin ilmaantui kuolleena. Huhujen mukaan, isosisko näki pikkusiskonsa ruumis ja sekosi ja myöhemmin olisi mumissut jotain samankaltaisia ??"Minä näin aaveen / hirviö kissan. ja "Minä tapasin iso pesukarhun "= Totoro, ennen itsemurhaa.
 
"..."
Jos se menee noin niin miksi Mei sitten näkee Totoron heti elokuvan alkuvaiheessa kauan ennen hukkumista? Ja miksi sitten myös Satsuki näkee sen siellä linja-autopysäkillä? Tai pihalla kasvattamassa puuta?
 

Yhteistyössä