Lastenhuoneesta ovi suoraan vanhempien makkariin

  • Viestiketjun aloittaja "Silja"
  • Ensimmäinen viesti
"Silja"
Käytiin katsomassa asuntoa, joka muutoin oli hyvä, mutta tuo pohjaratkaisu vähän mietitytttää. Toisesta makuuhuoneesta oli ovi keittiöön ja suoraan toiseen makkariin, olisikohan tuo kätevää (vauva tulossa, jonkun ikäisenä siirretään esikoisen kanssa samaan huoneeseen) vai tekisikö vain vanhempien kahdenkeskisen ajan vietosta vaikeampaa?

Nyt ollaan aika rauhassa voitu olla, kun tietää että ehtii kyllä keskeyttää touhut ennen kuin lapsi avaa oven. Mutta jos ois heti saman oven takana, mitenhän sitten. Ja muutenkin, tykätään jutella iltaisin omassa huoneessa ennen ku nukahdetaan, kuuluisikohan puheenääni häiritsevästi lapsen huoneeseen?

Pieniä pulmia, mutta voi vaikuttaa kaikkien asumismukavuuteen niin ois kiva kuulla jos jollain olisi vaikka kokemusta tuollaisesta kämpästä. :)

Toisesta makkarista siis kulku olkkariin ja sinne toiseen makkariin.
 
HippuTAR
No voihan siihen oveen laittaa lukon tai ottaa pois koko oven ja laittaa seinän siihen, vaatii tietty molempiin makkareihin sitte pintaremontin ainaki sille yhdelle seinälle. Mutta jos kerran muuten kiva kämppä niin ei ton mun mielestä oo mikää ongelma, kun se suht helposti on muutettavissakin.
 
"Silja"
En huomannu mainita, että vuokrakämppä kyseessä. Siksi ei viittis remppaamaan alkaa, muuten hyvä idea. Lukko taas ei auttais ääniongelmiin, "kikkelipuuhat" ja pillow talk ois parempi olla kantautumatta muksujen huoneeseen. Oven läpihän kuitenki erilailla kuuluu entä seinän.

Kokemusta kellään? Oliko jollain kynnys kysymys uutta asuntoa katsoessa?
 
ahaaaa
Öö... No siis ei olisi ongelma. Voihan sen oven eteen laittaa lapsen puolelle vaikka leluhyllyn. Ette kai te nyt niin äänekkäitä ole?

Meillä oli edellisessä asunnossa lapsen huone käytävän vastakkaisella puolella (makkareiden ovet vastakkain) ja nyt sitten taas lapsen huoneesta on ovi meidän huoneeseen. Välissä tosin on muuri, mutta kuitenkin... Ei vaivaa minua, ja edellisessä asunnossa äänet ym. kuuluivat kyllä ihan yhtä hyvin, kun lapsen huoneen ovea ei kuitenkaan saanut laittaa kiinni. Nyt saa sentään sulkea sen huoneiden välisen oven. ;) Onhan tuohon kikkoja, en tuon takia unohtais muuten kivaa asuntoa.
 
Kätevää
Meillä oli edellisessä talossa. Oli kätevää kun yöllä oli lyhyt matka lohduttamaan painajaisesta herännyttä tai nostamaan tippunutta peittoa. Ei meidän lapset ole niin herkkäunisia, että meidän puuhiin heräisivät.
 

Yhteistyössä