Palstamammat rellestää feissarimokissa

Ken guru
Siis mitä nämä feissarimokat on?

Joku kirjoittaa kaverilleen? tai niille tuhansille"kavereille" jonkun viestin ja joku v-mäisin kaikista laittaa ne julkiseen levitykseen vittuillakseen?

Äm ai rait?
 
Ken guru
Ja kiitos selvittelijöille.

En ole facebookissa, enkä aiijjjo sinne liittyäkään vaikka kaverit KUINKA painostaa. Kaikki nämä tälläkin palstalla aloitetut ketjut faceen liittyvistä "ongelmista" vaan vahvistaa sitä ajatusta.

Kerron kun teitä kuitenkin kiinnostaa :rolleyes:.
 
  • Tykkää
Reactions: lakaisukone
Ken guru
Feissarimokat pääsee lukemaan vaikkei kuuluisi faceen, siitä saa rullattua hyvät ylemmyydet.
Emmä jaksa. Itseäni enemmänkin ahdistaa lukea muiden vahingoista. Sellainen muiden ilkkuminen tuntuu pahalta. Luulisi että kaikista tuntuisi. Jokainen? meistä on kuitenkin joskus elämänsä varrella joutunut kokemaan sellaista että joku puukottaa selkään tms. Miksi sellaista tunnetta haluaisi kenellekään?
 
"qwerty"
Mun mielestä on ehkä hieman törkeetä jos joku on omalla seinällään jotain kirjoittanut, ja se viedään kaikkien luettavaksi feissarimokiin.
Kerrankin yhden suljetunryhmän kuttu oli sinne laitettu (ja ryhmä oli arkaluontoinen, missä käsiteltiin lasten sairauksia)
Teksti oli kopioitu sen ryhmän seinältä!
 
[QUOTE="qwerty";30117492]Mun mielestä on ehkä hieman törkeetä jos joku on omalla seinällään jotain kirjoittanut, ja se viedään kaikkien luettavaksi feissarimokiin.
Kerrankin yhden suljetunryhmän kuttu oli sinne laitettu (ja ryhmä oli arkaluontoinen, missä käsiteltiin lasten sairauksia)
Teksti oli kopioitu sen ryhmän seinältä![/QUOTE]

So what. Sano asiasi naamatusten, jos et halua että jutustasi jää dokumenttia.
 
Majestic
Nää on näitä mammoja jotka eivät ole mitään hyvää saaneet aikaiseksi, niin tilanteen tulle pyrkivät heti kiillottamaan "sädekehäänsä". Ja mitä nuo edelliset ylemmät kuvat, niin oi voi, siinä omaa ojaa vain kaivetaan, vaikka yritetään tuoda esille oman perheen ja lapsenhoidon paremmuutta.

T-Y-H-M-Y-Y-S onkin näiden luoma vastapäinen kontrasti muiden tasapainoisten, hyvien ja erilaisten perheiden T-A-S-A-V-E-R-T-A-I-S-U-U-T-E-E-N.
 

Yhteistyössä