Kuinka monella eskarin aloittavalla on kännykkä?

Eskarilla kännykkää?

  • On kännykkä

    Ääniä: 1 14,3%
  • Ei ole kännykkää

    Ääniä: 7 100,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    7
  • Kysely suljettu .
Ekaluokan nyt aloittavalla on puhelin hommattuna. Ostettiin jo keväällä kun sai edullisesti (60€) kosketusnäytöllisen. Saa siihen prepaidliittymän joka tuli postissa ilmaiseksi, ei nettiä. Mun mielestä eskarilainen ei tarvitse puhelinta, ekaluokkalainen kylläkin ellei ketään aikuista ole kotona vaan joutuu olemaan yksin jonkin aikaa. Ihan turvallisuuskysymyskin, jos jotain sattuu niin pitää pystyä hälyttämään apua.
 
WiW
Kaikki lapsemme ovat saaneet puhelimen eskarivuoden jouluna joulupukilta lahjaksi.On ollut aikaa opiskella sen käyttöä ennen koulun aloitusta. Tarve siihen on ollut todella pientä, mutta näin olemme toimineet. datapakettia ei ole, kotona toimii wifi:ssa ja puhelut kustantaa sykäysperiaatteella.
 
"pökö"
Meidän eskarilaisella ei ole eikä vielä tulekkaan. Kovasti on toivonut ja pappakin olisi vanhan puhelimensa antanut. Onhan meilläkin noita vanhoja kaappiin kertynyt mutta ei. Tämä on periaatekysymys, noin pienen ei tarvitse huolehtia vielä puhelimesta, ennättää kyllä ehkä 1 tai 2 luokalla. Lapselle olen perustellut että kun ei osaa lukea eikä kirjoittaa, ei voi vielä puhelinta käyttää.
 
Tilanne ei ole parin vuoden takainen enää, mutta ei ole kellään ollut eskarissa kännykkää.
Esikoinen sai aikoinaan tokalla ( meillä oli tosin silloin vielä lankapuhelin) ja kaksi nuorempaa aloitettuaan koulun kännykät.
 
jennnnn
Meillä sai 6v lahjaksi halvan android älyluurin alesta koska on tottunu sellasta käyttään. Netti ja palveluestot on liittymässä, niitä ei vielä tarvi. Sen takia jo nyt että voi opetella huolehtimaan kännystä eskarivuoden aikana, soittamaan ja laittamaan äänettömälle, lataamaan jne. Jotta vuoden päästä sen käyttäminen sujuu kun aloittaa koulun. Pelejä en anna hommata vielä.
 

Yhteistyössä