No nyt me erottiin!!!!

Ollaan nykyisin expuolison kanssa harkittu eroa jo monta vuotta ja nyt sitten laitettiin paperit. Viimekesänä jo meinattiin, mutta mietittiin vielä.

Onpa jännä olo. Mitäs nyt? Samassa sositteessa asutaan vielä ja hän saa rauhassa etsiä uuden työn. Ei riidella kuitenkaan eikä mitään vaan ihan todella hyvissä väleissä ollaan. Lasten kanssa tehdään ainakin aluksi niin, että vuokrataan yksiö joissa me sitten vuorottelemme. Kumpikaan ei tahtoisi olla erossa lapsista joten varmaan parin yön vuoroissa mennään ja pidetään joskus perhepäiviä.

Mutta ihan todella jännittävää! Ihan uusi aika! Ja sinkkuna! Ihan on pallo hukassa vielä. Pikkaisen epätodellinen olo :D
 
[QUOTE="Hmm";30118653]Miksi te erositte.[/QUOTE]

Ollaan tässä kämppiksinä oltu jo pitkään. Mulla alkoi hiipumaan kiinnostus miehiin jo aikoja sitten ja odoteltiin jospa ne sieltä palaisivat. Eivät palaa. Hän ei ole saanut koskea muhun enään pitkään aikaan ja ei sellaisessa suhteessa tarvitse kenenkään elää. Hän on todella kelpo mies ja ansaitsee mukavan naisen jolta saa myös kaipaamaansa läheisyyttä.
 
"huom"
Ethän sä mikään sinkku ole vaan perheellinen nainen jos sulla on lapsi/a.

Tota yksiö-asiaa en tajunnut nyt yhtään. :)

Mutta onnea erosta, kuka oletkin. Hyvä homma, parisuhteessa eläminen ei maksa vaivaa.
 
[QUOTE="huom";30119003]Ethän sä mikään sinkku ole vaan perheellinen nainen jos sulla on lapsi/a.

Tota yksiö-asiaa en tajunnut nyt yhtään. :)

Mutta onnea erosta, kuka oletkin. Hyvä homma, parisuhteessa eläminen ei maksa vaivaa.[/QUOTE]

Miepä miellän ettei ne lapset naisesta tai miehestä mitenkään varattua tee, vaan jos ei oo puolisoa (poika/mies/tyttö/nais-ystävää) sitä on sitte sinkku. Ja sillä hyvä, ei mikkää eronnu tai "perheellinen sinkku". Jätettäkköön ne tosihienot termit johonki mukakuninkaallisille ja mukahienoille ihmisille. Perheellinen sinkku olis vähän niinku emakko joka joutu teuraaksi ja pöyvässä on kyltti, porsaallinen kinkku...
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä