Voiko MT-halvaantunut sensuelli-persoonallisuudeltaan?

  • Viestiketjun aloittaja Koulutuksenaei:Sinde
  • Ensimmäinen viesti
Koulutuksenaei:Sinde
Aivojen edellytetään reagoivan assosiaation tuottamiseen sukupuolenvaihdoksellisuutta vastustavasti.
- Hän ei reagoi edes sellaiseen.
Hän on vain voimakas, kuin tasapainottomuudesta oleva täysin läheisyydenkyvytön, pystysuoraan nouseva, kuin henkiparantaja.
Sukupuolenvaihdoksellisuus on aivojen normaali vektori-tila, johon reagoidaan kielteisesti, läheisyydenkyvyttömyyden muodostamista välttäen.
Hän on oksettava siten kaivaten vain ihmistä virike-ympäristökseen edelleen, mielellään vastakkaista sukupuota. Hän on fyysisesti kovin kostean ja siten kidutetun oloinen, kostea ja vähän märkä, ja siten vähän haitallinen ulostuodulla persoonalilsuudeltaan, joka on kovin sensuellisti, kuten seksuaalisesti suuntautunut, vain omaan tarpeeseensa ympäristöstä, kovin häiriintyneesti kuten egoistisesti, egoismiinsä suuntauneena.
Psykologi: MIkä helvetin taso sillä on?
- 5-luokkalainen, 11-vuotias tyttö, jopa 5-vuotias.
Koskee henkilökunnan erityismainintoja. Esim. omaisten häiritseminen. Millainen työ-ryhmä tähän tulee?
Tähän edellytetään hieman omaa suuntautumista esim. läheisyydenkyvyllä.

Teemu tässä joo: No, kun on.
Kone hakee automaattisesti läheisyydenkykyisen ihmisen tilalle.
Mm. kokemuksena tai aikaisempana ympäristönä, joita ei voi vaihtaa tai käyttää hyväksi. Kuka tätä näin on yrittänyt tehdä?
- Et voi pyytää, että saat jättää tulevaisuutta luomatta esim. vammojen perusteella, tai siten käyttää kehosi assosiaation tuottamisen pysäyttämisksi erikseen tilattavia raiskattavia lasten kehoja, saadaksesi hyökätä kimppuun, ja olla siten taas läheisyydenkyvyttömästi, läheisyydenkyvyttömyyden taustalla, ilman edes kosketusta kieleen ja kulttuurin ympäristönä, myös perimä-lähtöisesti.

Armeija ja apteekki: Tämä loppuu heti paikalla tämä heidän kapitalismi-vektoritilansa. He eivät saa tuhota ympäristöä.
 

Yhteistyössä