Että henkilöllisyydetkö kaikki?

  • Viestiketjun aloittaja S.S./Sinde vm-82
  • Ensimmäinen viesti
S.S./Sinde vm-82
On ehdottomasti suljetun osaston alaisia virkoja. Atomin takia, ette saa videoida asukkaita. Videointi on ele, joka ei ainakaan päihdehoitoyksiköissä ole käytössä. Sitä käytetään myös skitsofrenian hoitoon ja assosiaation laukaisemiseen. En ymmärrä, miksi siihen tarvitsisi kapitalismitta olevaa asuinaluetta, seurantaa ja rakennusta?
Ymmärräthän miksi et saa seurata eleitä? Koska on työllistettyjä, koska he ovat ilman tätä elettä peilaavia. Mitkä sanat mielestäsi kuvaavat nyt tätä elettä? Korruptio... anarkismi, duuma, fasismi, manipulaatio, ja nyt en löydä tätä konkurssia kuvaavaa sanaa, joka perustuu konkurssiin.

Mielenterveysseura: Pakkotyön teetättäminen seksinmerkeissä.
Orjatyön teetättämäinen ulkoilmaseksillä.
Seksuaalityön teetättäminen julkisella seksillä.

Yksityinen salattu, kokeilu: Minkä tasoinen?
 
Sini & Äitivuosi-03
Sosiaalityöntekijä: Tässä on kysymys laittomasta syrjinnästä.
Ote muistikirjasta, ihan vain päiväkirjasta, mm. sisimmällisestä, rakkaudesta, hyvinvoinnista ja tasapainosta, avioliittojen käyttämisestä ihmisen eri arvoistamiseen, ja maailmasta sen keskellä, Ote 23. 1. 2014
Äidin sisar, Riitta-täti, psykologin kaima kumminkin, oppi tässä "piiloon menemisen" pakenemisen turvallisuushakuisuuden, eräältä albiino-tuomarilta. Vielä hän ei pystynyt aitoihin tunteisiin sisimmällisensä osalta, ja esitti kehon olemuksen osalta, epäaitoa, tuntemuksin turvallisuushakuisuuden täyttymyksestä.
Kuljetusalan ammattiliitto, tai miehen, hänen aidon oikeansa, ja rakkautensa, tädin aviomiehen osalta: Voisitteko selittää, miksi teillä on 6 kastraatiota yhden tytön ympäristössä?
- "Olen aivokuollut." vastasi monster-sköttaren tantornan kaksos-tyttö. Haluaisikohan hän lähteä muualle, jossa häntä pystytään hoitamaan? Ja mustalaiselta puuttuu tänäkin perjantai-iltapäivänä kanssa-elämisen osalta, myötä-elämisen taito.
Avainsana: Coping-keino Emättimen ylä-osan, sen pohjan osin, assosiaation läheisyydenkyky*, assosiaation laukaisemisen tila, läheisyydenkyky, joskus sukupuolenpoistolla aikaansaatava, inhimillisyys, sisimmällinen tasapainoisuus, rauhanomainen tasapaino, hyvinvointi, terveyden osa-alue
 
Suicider-Sinde-82
Se on aivan alitajuntainen reaktio mm. "palvomiseen" ja siten krikon harjoittamaan toimintaan väärän atomin perusteella.
Koko väkivalta perustuu siihen nimeen. Sillä ei ole seksuaalista merkitystä, eikä siitä saa harjoittaa uskonnollisesta pakkomielteisyydestä johtuen, mm. kilpailemista, kuten psykiatria, tai a-klinikan toiminta.
- Palvomisen tila on aivan sairas, psyykkisen kivun tila, sukupuolenvaihdon avulla, psyykkisen kivun tuottamisesta, sukupuolenpoiston alueena, nk. "Poika", kuten sukupuolenvaihdoksellisuus.
Kts. sopimusoikeus
Se on sydänpysähdyksen tila kuolemasta, sukupuolenvaihdoksellisuudesta, ja ahdasmielisyydestä, kuten kristillisestä työstä, tai uskonnosta perheessä, hetkellisenä.
- Tätä ei ole oikeutta muuttaa viikonpäivänä.
On aivan järjetöntä vaatia väestönsuojelua, oman läheisyydenkyvyttömyyden turvaamiseksi, saadaksensa seurailla, esim. pakkotyön teetättämistä, tai siten rankaisua, rankaisuhakuisuudessa. Tästä syystä ihmisellä on valmiina olevia ominaisuuksia, ei psykopatiaa peilattuna. On aivan irstasta esittää ilman fokusaatiota työskentelemistä.
Kts. ei esitettyä hektisyyttä
Ihmiseen ei saa kohdistaa seksuaalisen alistamisen pyytämisen oikeutusta, väkivaltaa.
- Sä reagoit siihen väärin kiduttamisen tilassa, assosiaatio-frustraatiossa.
Väkivaltahakuisuus on väärä mieltymys, ilman demokratiaan osallistumista, aina ihmisessä. Psykopatiana pidetään eristyisesti seurailemista, järjestelmällisesti hahmottomana, ehkä näkymättömänä. Näin ei saa laukaista naisten skitsofreniaa.
- Esim. ulkonäköpiirre-vammaa aiheuttaakseen hyvinvoinnin mieltymyksenä. Se on haitallinen naiseutena. Sulla ei ole mitään tarvetta ylikorostaa miehuutta palvoen.

Uskonnollisena hoitona lapsenkasvatuksen pyytämisen tarjoaminen.
"Hoito-alan harjoittaminen on melko sairasta."
Aikuisen naisen monis vertistä ei saa kosketella ulkopuolelta pureskellen.
' kärsimyksellä
' Tapani-miljöö
Naisen monis vertiksen alueita ei saa käyttää pyytämiseen niissä roikkuen.
' Tapani-ympäristö
' pelko, seksiolo alastomuudesta, naiseus

Hän on aivan sairas.
"Jos et justiin lopeta seksuaalista häirintää psyykkisen kivun tuotolla saat linnaa."
Ja sosiaalityöntekijä jatkoi selittämistään....
Se on väärää kirkon väärää toimintaa, seurakuntana fiktioon perustuen fantasiassa. Se on väärästä atomista, sille rakennettuna, lähimmäisenrakkaudetta, empatiattomana: Suisaidaallisuus, psykologia, Sir Arthur ja pyöreänpöydän ritarit
 

Yhteistyössä