Miten päästä yli voimakkaasta ihastumisesta? Vaikka kuinka yritän unohtaa, tämä ihminen ei unohdu. Tulee uniin jne.

  • Viestiketjun aloittaja Ikuinen ihastus
  • Ensimmäinen viesti
Ikuinen ihastus
Mitään ei ole ollut, mutta silti koen voimakkaita tunteita ja uskon että tunne on molemminpuolinen. Yhdessä olo on mahdotonta, joten pitäisi päästä yli tästä ihastumisen tunteesta. Mutta ihminen tulee alitajuntaa aina, vaikka kuinka yritän unohtaa. Onko teillä muilla samankaltaisia kokemuksia? Unohdanko hänet koskaan?
 
tuota
miks pitäis unohtaa? Tuo ihastumisen tunnehan on just parasta, nauti siitä ja haaveistas. Todellisuus vois olla paljon paskempaa, haaveissa voit kuvitella hänet aina just niin ihanaksi kuin haluat.
 
Samaa kysyn kuin edellinen, miksi pitäisi unohtaa? Mulla on ollut yksi todella voimakas ihastuminen mieheen, jonka kanssa en edes varsinaisesti puhunut koskaan. Silmäpeliä oli. Tosin tunne oli niin voimakas etten oikein uskaltanut edes silmiin katsoa. Aikansa kesti haikeus kun tajusin että tuskin enää tullaan näkemään missään. En tiennyt edes sen nimeä tai kenenkään sen tutun nimeä. Joku tarkoitus tollakin kai oli. Olin silloin vapaa, mutta kiireinen. Nyt voi asiaa muistella lämmöllä, mutta tuskin tunteella oli tarkoituskaan voimakasta ihastusta suuremmaksi muuttua.
 
tuota
Miksi pitäisi unohtaa? En halua ajatella loppuelämäni miestä, jota en voi saada. Miksi haluaisin unelmoida mahdottomasta?
No just siksi!!!

Jos se olisi helppo nakki ja saisit sen, niin sulla ei olis enää mistä unelmoida, et voisi kuvitella kaikkea paremmaksi kuin mitä todellisuus ja arki olisivatkin, et piehtaroida tuossa ah niin ihanassa itsesäälissä. Siksi.
 

Yhteistyössä