En käsitä näitä nuorten naisten ajatuksia!

no niinpä
No nuorten naisten ajatuksia ei voi vanhat käsittää, ei edes omia nuoren naisen ajatuksiaan sitten kun on vanhempi... Itse menin neljä päivää ennen laskettua aikaa (esikoisestani) patikoimaan metsään ja kallioille mieheni kanssa, ihan oli jyrkät kalliot ja matkaa autolle hyvin tunnin verran kävellen. Kun sitten seuraavana päivänä synnytys käynnistyi vedenmenolla, niin kyllä on käynyt mielessä kieltämättä että mitäs jos ne vedet olis menneet siellä kallioilla.

Että verrattuna 25 vuoden takaiseen meikäläiseen tyttäresi on ihan oikeesti järjen jättiläinen. Ei se Turku mikään villi viidakko sentään ole, siellä on sairaalakin.
 
turkulainen nuori nainen
Alkuperäinen kirjoittaja no niinpä;30121273:
Kun sitten seuraavana päivänä synnytys käynnistyi vedenmenolla, niin kyllä on käynyt mielessä kieltämättä että mitäs jos ne vedet olis menneet siellä kallioilla..
No aika harva meistä kuitenkaan syöksysynnyttää ja vielä esikoista :D Etenkin jos synnytys alkaa vesien menolla, on usein ihan reippaasti aikaa ennenkuin kunnon supistukset alkaa/ täytyy sairaalaan lähteä. Kaverikin tilasi vesien menon jälkeen ihan rauhassa pitsaa, söi perheen kanssa, siivosi, kävi suihkussa, pakkas sairaalakassin, pisti muut mukulat lähtökuntoon ym ennenkuin läksi sairaalaan. Supistuksetkaan harvoin alkaa niin kovina, ettäkö tunnissa/parissa olisi edennyt jo siihen "en pysty kävelemään/istumaan/olemaan/elämään- vaiheeseen :D

Ja Turussa on, ellei Suomen paras niin ainakin melkein, synnytyssairaala ja vastasyntyneiden teho-osasto jne. Vaikka tilat onkin vähän vanhentuneet niin huippuhoitoa täälläkin saa :D

Unohdetaas nyt ne jenkkileffat mummelit, joissa mukulan pää työntyy vaginasta sillä samalla hetkellä kun vedet poksahtaa kaupan lattialle ja alkaa yleinen paniikki.
 

Yhteistyössä