Koiranpentu ja pienet lapset

  • Viestiketjun aloittaja suitsi
  • Ensimmäinen viesti
vieras..
En ottas. Meillä ei oo ollu pentua ja vauvaa yhtäaikaa. mut tänä kesänä otettiin pentu ja ihan kiitettävästi tuossa ollu työtä. Oota syksymmälle tai ens kevääseen.. Ja meillä tuo koira on koira et ei kuitenkaan vauvana olla paapottu sitä.
 
Nap
Kannattaa ottaa myöhemmin se pentu, kun koiranpentu kuitenkin tarvitsee sitä ulkona ramppaamista moneen kertaan päivässä, jos siitä sisäsiistin haluaa. Mitä useamman kerran sen kanssa käy pihalla päivän aikana, sitä nopeammin se sen oppii.
 
No jos
Jos sinulla on mies mukana koiraakin hoitamassa, voit selvitä hyvinkin. Ja tilaa. Pennut puree usein paljon, joten meilläkin on kodinhoitohuone pentualueena jonne koiran voi laittaa rauhoittumaan ja nukkumaan rauhassa. Asun omakotitalossa, joten suunnilleen heti pentu oppi sisäsiistiksi. Tarkoitti sitä, että vein alussa ulos jopa neljä kertaa tunnissa. Ensimmäisen viikon aikana sitten oppi juoksemaan itse ovesta pihalle. Niin ja mulla ei ole miestä, mutta nuorin on jo kolmevuotias.
 
koiria ja lapsia
Ollessani viidennellä kuulla ykkösharrastuskoirani kuoli tapaturmaisesti. Tiesin tarvitsevani pian uuden harrastuskoiran, sillä kaksi muuta koiraamme alkavat olla "eläkeiässä". Onneksi löytyi pian sopiva pentu meille ja kerkesimme saada tapakasvatuksen ja alkeet aluille pennun kanssa ennen vauvan syntymää.
Ilman lapsien ja koirien hoidossa mukana olevaa miestä kolme alle 3v lasta ja koiranpentu olisi kyllä ollut mahdoton yhdistelmä. Nyt onneksi en joutunut olemaan ilman harrastuskoiraa pitkää aikaa. Koiraharrastus tasapainottaa mukavasti vauva/pikkulapsiarkea.
 

Yhteistyössä