Tatuoinnit - miten olet voinut ottaa nää...

  • Viestiketjun aloittaja Kaduttaa kaduttaa kaduttaa
  • Ensimmäinen viesti
Kaduttaa kaduttaa kaduttaa
En tajua. Miks menin mukaan tatuointivillitykseen. Niin monta isoa tatuointia ympäri kroppaa, tribaaleja, tekstejä ja kuvia. Argh, kunpa voisin kääntää kelloa taaksepäin!!! Harmi myöntää, mutta ottaa niin päähän. En tiedä saisko nää pois jollain (edullisesti).
 
Kuvakaisaliini
Sama juttu. Ajoittain ketuttaa. Tosin kuvien ottamisesta alkaa olla 18v aikaa eli hyvin ne on matkassa kulkeneet.. Mut mieluummin olisin kyllä ilman edelleenkin :( Eipä niitä halvalla pois saa. Leikkaamalla jos on ihan sika pieniä mut muuten tarvii laserin joka maksaa kaikkine tarvittavine käyntikertoinen tuhansia mikäli kuva on tumma/iso :(
 
feminh
Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kuulen, että joku katuu tatuointiaan. Ei varmaan useat kehtaa tunnustaa katuvansa?

Harmillista, että kaduttaa. Joillakin peitevoiteillahan saa peitettyä, mutta onhan se työlästä, eikä ole ilmaisia ne voiteetkaan... :/

Itse otin 9-vuotiaana vanhemmiltani salaa ensimmäiset korvikset, mutta 18-vuotiaana lopetin kokonaan korujen jäytön. Nykyään harmittaa nuo ylimääräiset reiät korvissa (joita on MONTA.)
 
"vieraana"
täälläkin on ollut niitä ketjuja, jossa kaikki imoittavat tatskojensa sisältävän niin suuria ja syvällisiä merkityksiä että. Varmaan moni ajattelee noin mut ei vaan voi sanoa kun ne rumat kuvat paistaa aina esillä.
 

Yhteistyössä