Kissaihmisiä paikalla? Miten kissat reagoivat siihen jos...

  • Viestiketjun aloittaja kissaihmisiä?
  • Ensimmäinen viesti
kissaihmisiä?
eli meillä on kolme kissaa, joista yksi pääsee aidatulle terassille yksinään, toinen kissa pääsee sinne kun siellä on ihmisiä ja kolmas kissa ei pääse sinne ollenkaan.

Vaikuttaako kissojen keskenäisiin väleihin tai ns nokkimisjärjestykseen?

Yksi kissa ei pääse ollenkaan, koska hyppää heti aidan päälle ja lähtee metsikköön ja tulee takaisin sitten jos ja kun tulee (sisäkissoja ovat muutoin), toisesta kissasta en ole varma, että lähtisikö jos saisi yksinään olla pihalla, joten en ole päästänyt. Ja tämä yksi voi olla yksinäänkin siellä, koska ei edes jaksa hypätä aidan päälle, eikä muutenkaan lähtisi pihalta pois.

Piha on siis aidattu, mutta tämä yksi hyppelee aidan päälle 5s sen jälkeen kun on pihalle päässyt livahtamaan

Mietin vain, että onko ollenkaan hyvä juttu päästää vain osaa kissoista
 
"kesis"
jos se 1 on jo oppinut että ulos pääsee ja tykkää siellä kölliä ja sitten et enää päästäkään ja asutaan samassa paikassa edelleen niin saat käsiisi kiukuttelevan, kenkkuilevan ja möksäävän katin! jos olisi muutto ja olosuhteet muuttuu niin kissa ymmärtää/hyväksyy sen paremmin. jos nämä toiset kaksi hokaavat et "JIPII tuolla on kivaa" niin sulla on kaksi odottelemassa ovensuussa raapimassa tai sitten rynnivät jalkojen välistä ulos kuin höyryjunat äkkirynnäköllä. mulla oli 1katti jonka kanssa kävin puistossa,kissa oli fleksitaluttimessa ja toinen katteli parvekkeelta meitä kun oltiin ulkona. partsikissa ei edes tahtonut puistoon valjaissa...leikki kuollutta heti kun rappukäytävään pakotti ja ulos puistoon. et luonne-erojakin on. etkö saisi aidatun alueaan kulmiin korkeita tolppia ja nostaisi esim. verkoilla tuota aidan reunaa??
 

Yhteistyössä