Huono seksielämä, voiko sitä jotenkin muuttaa?

  • Viestiketjun aloittaja "zxc"
  • Ensimmäinen viesti
"zxc"
Hävettää tunnustaa mut mä oon alle 30 ja aika harvoin oikesti nautin seksistä aviomieheni kanssa? Se tuntu ihan okolta, muttei voi sanoa että se olisi jotenkin yliampuva niin ku joskus leffoissa näkee. Miten tän nyt vois jotenkin korjata?
 
tuota
Ei kai sen tartte ollakaan kuin seksileffoista? Riittää, kun se on teitä tyydyttävää. Sano miehelle, mitä haluat ja mistä tykkäät. Ja vastavuoroisesti kuuntelet hänen toiveensa ja halunsa. Ei sen kummempaa.
 
eepooo
Yleinen harhaluulo monilla naisilla on se, että ei voi muuttaa. No televisiosta tuli kerran ohjelma jossa autettiin pariskuntia jotka kärsivät huonosta seksielämästä, onnistumisprosentti oli 100, jokaista pariskuntaa pystyttiin auttamaan.

Ei seksi ole mitään rakettitiedettä.
 
"jepsu"
[QUOTE="zxc";30123777]No vähän myöhäistä, ei miestä voi enää vaihtaa, ellei nyt jotain ylivoimaista tapahdu....perhe,talo ja yhteinen elämä on hankittu aikoja sitten...[/QUOTE]

Sitten ei voi muuta kuin hankkia rakastajan. Myös sooloseksistä voi oppia nauttimaan enemmän kun tutustuu itseensä. Tunteita kumppania kohtaan ei kuitenkaan pysty pakottamaan, vaan ne on mitä on.
 
.vieras.
[QUOTE="jepsu";30123769]Miestä vaihtamalla. Tärkeintä on kemiat ja vasta pitkällä sen jälkeen tulee tekniikka. Voit nauttia paljonkin kun kohtaat sopivan miehen.[/QUOTE]

Lahna ei muutu meriloheksi miestä vaihtamalla.
 
"haloo"
Ai rakastaja tai miehen vaihto? Siis ensinnäkin, oletteko miehen kanssa keskustelleet asiasta? Onko mieskin tyytymätön? Kai nyt ensin edes koitetaan korjata asiaa ennen kuin lähdetään vaihtamaan?
 

Yhteistyössä