Israelin vakava tilanne

  • Viestiketjun aloittaja huh huh!!
  • Ensimmäinen viesti
huh huh!!
Kuten joku kirjoitti: "Tässä näkyy nyt islamin julma murhanhenki. On todella raukkamaista, itsekästä ja täydellistä rakkaudettomuutta Hamasin suojella terroristejaan ja panna naisensa ja lapsensa heidän suojakseen. Pahuus naamioidaan ambulansseihin, kouluihin, lastentarhoihin jne. Eivätkä he päästä loukkaantuneita hoitoon israelilaisiin sairaaloihin! Seon niin käsittämätöntä pahuuden pimeyttä, että se on kotoisin saatanan syvyydestä.
Jos ei Suomen media tätä tahdo nähdä, se myös pimenee pimenemistään. Israel on vedenjakaja ja ajankello kaikille kansoille."

Seurakuntalainen - Harvardin emeritusprofessori: Mediahuomio rohkaisee ihmiskilpien k
 
vierass
Tottakai Hamas toimii noin. Hamas on terroristijarjesto. Ei seikka poista sita alkuperaista ongelmaa, josta terrorismi sikiaa. Epatoivoiset ihmiset tekevat epatoivoisia tekoja. Jostakin tarkoitus elamalle taytyy kaivaa kun ei ole olemassa kuin kurjuutta.
 
Hamas
Tottakai Hamas toimii noin. Hamas on terroristijarjesto. Ei seikka poista sita alkuperaista ongelmaa, josta terrorismi sikiaa. Epatoivoiset ihmiset tekevat epatoivoisia tekoja. Jostakin tarkoitus elamalle taytyy kaivaa kun ei ole olemassa kuin kurjuutta.
Gaza oli aikanaan yksi upea kaupunki kun juutalaiset sitä miehitti, se kukoisti silloin. Muistan hyvin kun Israel vetäytyi Gazasta Hamasin tullessa valtaan. Tehtiin hyviä sopimuksia, rakennettiin hyvät kulkuväylät mutta mitä teki Hamas? Se tuhosi koko Gazan ja käytti kulkuteitä hyväkseen ja iski Israelin sydämeen itsemurhaiskujen ja ne iskut tuli molemmilta puolilta, Länsirannalta sekä Gazasta. Se oli Intifada. Hamasilla ei ole aikeita omaan valtioon, Fatahilla jonkinlainen onkin. Olin itse näkemässä tuon kaiken. Kyse on kuitenkin islamistisesta ryhmästä jota ohjaa jihad, ja kun Israel on tuhottu on suora kulkuväylä Eurooppaan. Islamisteilla on vain yksi tähtäin ja se on koko maailman kattava islamilainen kansakunta.
 
Hamas
Vaikka joku laittaisi lapsensa seisomaan talon ympärille, kenelläkään ei ole oikeutta murhata heitä.
Olisiko sinä itse valmis siihen, että Suomi ei tekisi mitään kun vuosi tolkulla ammuttaisiin raketteja lastesi päälle ja niihin ei mitenkään vastattaisi? Monta kertaa päivässä, 15 sekuntia aikaa mennä turvaan, välillä ei sitäkään. Saa pelätä hyökkäyksiä missä tahansa maassa missä kulkee. Ja oma maa ei siihen puuttuisi? Oletko sitä mieltä, että Afganistanissa toimivat terroristit tekivät oikein kun tappoivat suomalaiset? Kun on niin kurjaa elämä niin saa terrorisoida? Tuo pitäisi nyt hyväksyä? Tuo kaikki on Israelissa arkipäivää eikä siitä kärsi vain juutalaiset vaan myös Israelin arabit, kristityt ja ne jotka ovat sinne syystä tai toisesta muuttaneet.
 
Hamas
Jos ei ole rauhaa, jarjestysta ja hyvinvointia, niin se radikalisoi jopa niita, jotka eivat ole alunperin olleet psykopaatteja ym. Nain se on joka puolella maailmaa.
Voi aika helposti nähdä ettei tämä pidä paikkansa. Nopealla surfailulla näkee, että monet arabimaat olivat aikaisemmin hyvin avoimia maita, naiset eivät olleet alistettuja ja kykenivät kouluttautumaan hyvin. Ja tuli radikaalin islamin ajatus ja jihad. Sen jälkeen arabimaat ovat vajonneet keskiaikaan. Aina ei tarvita muuta kuin vahva ihminen jolla on aate ja on loistava puhuja, hyvä karisma kuten Ajatollah Khomeini.
 
Suotta tätä taas vedetään johonkin muslimit vs. kristityt moodiin, naapuriuskontomme edustajia 1.2 mrd ja joukossa sama määrä erinäisiä fundamentalistiajattelijoita kuin Kristityissäkin. Länkkärimedia vaan tarttuu tuohon että kaksi Juutalaista / Kristittyä tapettiin jonkun öllönmöllöäärijengin iskussa, ja unohdetaan kertoa että kyseessä oli Sunni-ajattelun järjestö - leimataan jihadisteiksi, ja iskun pääasiallinen kohde oli vaikka toiset maallisemman shia-suuntauksen Muslimit joita samassa hötäkässä kuoli n+ kappaletta enemmän. Eli Jeesustellaan rauhassa, ja on muuten yksi koraanin profeeteista tuo mainitsemani kaveri ;)

Ainiin ja eihän meilläkään ole ristiretkiä ollut, ja onko oikeasti teennäisempää valtiota kuin Israel...? 1947 osoitettu maakaistale et menkää tonne, me on neuvoteltu teille tontti ala yk. Nyt sitten hiertää kun ei osata olla nätisti...Yksinään Jenkeissä enemmän Juutalaisia kuin heidän ns. luvatussa valtiossaan, Niillä kuitenniin sen verran fyrkkaa että voin majoittaa heidät ja heidä liiketoimet ahvenanmaalle ja turkuun sijoitettaviin siirtokuntiin, missä tottuneet elämään ja veronkanto Suomelle = Suomen talouden ongelmat on ratkaistu
 

Yhteistyössä