Porvoo ja helle: Missä kohteissa ilmastointi? Missä paras uimaranta? :D

Tarkoitus ois viettää lomapäivää Porvoossa, mutta mitä siellä vois tehdä läkähtymättä? Taidenäyttelyt tai museokohteet vois kiinnostaa, jos tietäis jonkun, missä ei olo ois kuin saunassa. Onko Taidehallin tiloissa ilmastointi?

Entä missä Porvoossa ois hyvä uimaranta? Mieluiten sellanen, josta löytyis myös varjopaikkoja.
 
"Sirkkeli"
Lidlissä ja S-marketin kylmätavaraosastolla pystyy olemaan. Muuta en osaa suositella. Paremmat rannat on tuolla korvessa kilsojen päässä. Siis 10-20 kilsan. Ainoa on tuo lätäkkö, jota Santtariksi kutsutaan. Siellä on varjoakin, mutta ei niissä kohdissa missä pieniä uitetaan.
 
"piip"
Taidetehtaalla on käsittääkseni ilmastointi, en tosin osaa sanoa mitä siellä juuri nyt on näytteillä. Hieno leffateatteri ainakin. :)

Uimarantoja ei ihan keskustassa ole, ja tuo mainittu 'Santtari' (Kokonhallin maauimala taitaa olla viralliselta nimeltään) on ainakin omasta mielestäni hieman inhottavan oloinen hiekkakuoppa. Kaupungin sivuilta löytyy tietoa rannoista.

Vanha kaupunkihan on ihan kiva paikka jos vähän haluaa tepastella ympäriinsä, ja jokiranta myös. Ja onhan sitten niitä jokiristeilyitäkin tarjolla.
 

Yhteistyössä