Koira sisasiistiksi

  • Viestiketjun aloittaja Jesse
  • Ensimmäinen viesti
Jesse
Minulla on kohta seitseman kuukautta vanha koira jolla on tapana tehda tarpeensa tehda sisalle. Ulkona vouhottaa ja meuhkaa eika malta tarpeitaan tehda ulos. Viime yona kaytin koiraa viimeisen kerran kahdentoista aikaan ulkona jolloin se ei tehnyt mitaan. Aamusta viiden aikaan heratessa koiruus oli tehnyt kahdet pissat matolle. matot pois, siivous ja takaisin unten maille. yhdeksan aikaan lattialla yhdet pissat ja kahdet kakit. Paivan aikana olen paassyt koiraa ulkona kayttamaan noin 4-5 tunnin aika valilla. Kertaakaan pentu ei suostunut ulos tekemaan vaan aina kun lenkille ollaan menossa saa ensimmaisena puhdistaa jatokset sisatiloista. Miten teilla muilla koulutus on onnistunut? Omalla koirallani on lieva kehitysvamma mutta en laita sisalle ulostelua sen piikkiin silla koira on oppinut pysymaan kaskysta istumaan ja kutsusta tulemaan luokse.
 
dfgh
Siellä ulkona ollaan niin kauan, että tekee tarpeensa, vaikka se veisi 6 tuntia. Eli eväät ja vettä mukaan, ei kun kannolle istuskelemaan ja odottelemaan. Kun tekee tarpeensa, kehutaan välittömästi.

Toistetaan kuvio tunnin parin välein.

Kyllähän 7 kuukautisen tulisi edetä edes hivenen.
 
  • Tykkää
Reactions: poika
Kokeileppa joskus niin, että kun olette päässeet sisälle, niin lähdet heti uudestaan ulos. Koira kun on nyt tuntuu toimivan niin, että ulkoilemisen jälkeen tehdään ne tarpeet, niin jos saisit vaikka uudella reissulla tekemään ne ulos.
 

Yhteistyössä