Rinnassa uurre/juova - piinaan turhalla itseäni

  • Viestiketjun aloittaja juovikas
  • Ensimmäinen viesti
juovikas
Mulla on toisessa rinnassa ollut sellanen "aina". Varmaan lähemmäs 10 vuotta ainakin tiän sen olleen. En edes oo varma,kun ekan paniikin otin siitä vasta 2007 kolmosta odottaessa.

Se ei näy aina. Nykyisin todella harvoin ja muuttunut olemattomammaksi,kun rinnat on pienentyneet eikä niin täydet. Ja jos nännit kovettuu tai vähänkin niin se katoo ainakin jos onkin näkynyt ensin.

Nytkään en oo varmaan vuoteen kahteen edes ajatellut asiaa mutta nyt stressaan muita juttuja niin tälläinen nostaa samalla päätään.

Mitää kyhmyä,kuumotusta,ihottumaa tms ei ole.
 
"Ruoho"
Ettei olisi kyseessä ihan vain "raskausarpi"? Rintojenkin iho venyy raskauden ja imetyksen aikana yhtä lailla kun vatsakin. En usko että on mitään vakavaa, 10 vuodessa olisi jo ehtinyt tulla oireita. Jos mieltä noin kovasti askarruttaa, niin näytä lääkärille seuraavan käynnin yhteydessä.
 
juovikas
Ja ikinä ei oo ollu oireita ja tääkin muuttunut vähäisemmäks. Imetysaikana siinä suunnassa näkyi välillä myös verisuoni tosi pinnassa. Kai sitä rinnat voi rypistyä...?
 
"Ruoho"
Naisten rinnat muuttuvat koko elämän ajan ja ihan jo kuukautiskierronkin aikana. Varmasti olet huomannut että rinnat ovat välillä turvonneemmat, välillä nännit nöpöttävät enemmän kuin toisena päivänä. Ihan yhtä lailla verisuonetkin voivat tulla välillä esiin, etenkin imetysaikana, jolloin mm. maidontuotanto vaatii verenkierrolta normaalia enemmän.
 
juovikas
En tiä.... jotenkin itsestä tuntuu et vaan yleinen venyminen ja semmonen. Kun se ei kuitenkaan näy aina. Mulla tuli rinnat täyteen raskausarpia kyllä kun esikoinen synty.
 

Yhteistyössä