Raskaudenkeskeytyksen sosiaaliset perusteet

  • Viestiketjun aloittaja mrslean
  • Ensimmäinen viesti
mrslean
Tässä apteekkiin lähdössä, pienen onnettomuuden jälkeen. Pelko heräsi, kun luulin kuukautisteni alkavan pe-iltana tulleen vuodon takia (vastikään synnyttänyt eikä kierrosta ole mitään tietoa). Yön aikana ei siteeseen ollutkaan mitään tullut eikä tähän hetkeenkään mennessä yhtään lisää, joten kysehän saattoi olla kiinnittymisvuodosta! Ainakin juuri tätä samaa muistelen olleen edellisenkin kohdalla. Menen ehkä asioiden edelle, mutta nyt jo jännäilen mitä teen jos plussatesti tulee.

En edes tiedä pystyisinkö siihen, mutta jos päätyisin aborttiin, riittäisikö perusteeksi se, että esikoisemme on nyt vain 7 viikon ikäinen enkä varmaankaan taloudellisesti saati henkisesti selviytyisi käytännössä kahden vauvan hoidosta yhtä aikaa? Miten tarkasti noita ylipäätään tentataan?
 
pieni ikäero
Varmaan aluksi olisi rankkaa, mutta itse ainakin haluan tarkoituksella lapset mahdollisimman pienellä ikäerolla, jotta heillä on oikeasti seuraa toisistaan. Minulla ja siskollani on 3v ikäeroa emmekä ole koskaan olleet oikein kavereita.
 

Yhteistyössä