Antaisitteko pienimunaisen miehenne mennä saunailtoihin?

  • Viestiketjun aloittaja JoannaV
  • Ensimmäinen viesti
JoannaV
Kun sitä kautta tieto varmasti leviäisi teidän omien ystävien korviin. "penalla ei ollut kovin suuri"
Kiva sitten kuulla siitä, että miehellä oli pieni/keskikokoinen! Häpeällistä minusta.
ITse yritän parhaani mukaan estellä, että mies ei menis saunabileisiin, keksin jotain kivaa meille keskenämme :)
 
vieras..
Meillä käytetään pippelinpidentäjää aina ennen kuin mies lähtee poikien kanssa saunomaan. Se on siis sellainen venyttäjä, jolla tulee tilapäisesti ainakin 5 senttiä heti lisää. Etkö sellaisesta ole kuullut vai?! hä?
 
m1es
Mies on todella "pienimunainen", jos hän tarvitsee vaimonsa suostumuksen saunomiseen. Eli ap:n pitää olla varovainen, ettei vahingossa paljasta ystävilleen miehensä olevan niin pahasti tossun alla, että munakin puristuu olemattomaksi...
 
hohoho
Aivan huoletta antaisin mennä, jos lupaa kysyisi. Silloin kyl tarttis olla enempi huolissaan miksi ukko sitä lupaa kysyis multa..
Kun meidän tuttavapiirissä ei tietääkseni olla "juhlakunnossa" saunassa. :D Ja vaikkei pienimmästä pääst ukolla olekaan varustus nii parempi antaa muiden mielummin luulla just päinvastoin.. Miks hehkuttaisin aiheella, joku yksinkertainen nainen vois asiasta vaan turhaan innostua yrittämään. ;)
 
dr.Doctor
Katselukulmasta johtuen muiden miesten penikset näyttävät miehestä aina suuremmilta kuin oma. Tästä, sekä lapsuuden muistikuvasta kylpyhuoneessa isän valtavasta naamankorkeudella heiluvasta vehkeestä, johtuu kaikkien miesten krooninen peniskateus.
 

Yhteistyössä