Mun sisään mahtuu

  • Viestiketjun aloittaja ...aha......
  • Ensimmäinen viesti
mielestäni
Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että organisaation uusi toimintakaavio asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa tulevaa taloudellista ja teollista behaviorismia.
 
tilanne päällä
Psykoottisissa tiloissa todellisuudentaju on ainakin osin heikentynyt. Aistiharhat ja oudot kokemukset sekoittuvat menneisyyden muistoihin ja tuloksena voivat olla monenlaiset todellisuutta vääristävät harhauskomukset ja harhaluulot. Harhaluulojen, harha-aistimusten ja todellisuutta vääristävien tulkintojen luonne ja voimakkuus vaihtelevat eri henkilöillä, eri tilanteissa ja sairauden eri vaiheissa. Muita psykoottisia oireita ovat ajatuksen ja puheen häiriöt, sekavuus ja hajanaisuus.

Aistiharhat, oudot tunnekokemukset ja niiden selityksiksi muodostuvat harhaluulot vääristävät todellisuutta ja aiheuttavat ongelmia ihmissuhteissa, joskus aggressiivisuutta tai impulsiivista käytöstä. Oudot ja pelottavat kokemukset voivat johtaa siihen, että henkilön kyky ilmaista tunteitaan heikkenee, hän vetäytyy ihmissuhteista tai eristäytyy omaan sisäiseen maailmaansa. Psykoottisista tiloista kärsivillä on myös muita oireita, kuten pelkoja, ahdistusta, masennusta ja unettomuutta. Psykoottiset tilat voivat olla joko lyhytaikaisia tai pitkäaikaisen tai toistuvan psykiatrisen sairauden vaiheita.
 
vittu tän aloittajan jutut aiheuttaa kohta syövän. lopeta jo, oot tosi kuiva! kulutat aikaas jollain foorumilla selostamalla feikkielämää, ihan varmaan takana joku 15v pojannulkki tai joku muu elämäänsä kyllästynyt luuseri.
 

Yhteistyössä