Mitä ns. vanhaa elektroniikkaa teiltä vielä löytyy? (esim. kuvaputki-tv, lankapuhelin)

  • Viestiketjun aloittaja Ei niin nykyajassa :)
  • Ensimmäinen viesti
Ei niin nykyajassa :)
Minulla on kaksi telkkaria, joista molemmat on kuvaputkitelkkareita ja saavat olla niin kauan kuin toimivat. Puhelin on vielä mallia ennen älypuhelimia, elikkä vaan kännykkä, tosin älypuhelin on tilauksessa ja pitäisi tulla lähipäivinä.
 
dddd
20 vuotta vanhoja ovat esim. mikroaaltouuni, imuri, ilmakiharrin, lämpörullat ja hiustenkuivaaja. En silti miellä niitä vielä vanhentuneeksi tekniikaksi. Miehen isot stereot on ostettu n. 30 vuotta sitten. Minulla on Nokian vanha simpukkapuhelin ja siitä en luovu.
 
viras
Vanhin on käytettynä ostettu tiskikone eli n. 8-9 vuotta. Tv:t, kännyt ja koneet max 4 vuotta vanhoja.

Eikö lankapuhelimen käyttö tule nykyisin paljon kalliimmaksi kuin kännykän puhepaketin?
 
ap...
Niin ja astianpesukone ja pyykinpesukone ovat yli 10 vuotta vanhoja, nekin taitavat olla tän päivän mittapuun mukaan iäkkäitä.

Stereot on jostain 90-luvulta, jos oikein muistan.

Ja ton puhelimen mainitsin siksi, että omassa tuttavapiirissä ei enää montaa ole, jolla olisi tavallinen puhelin, kyllä se alkaa olemaan jokaisella älypuhelin tai monella jo ties mones menossa.
 
"vieraana"
Pöytäkoneella tässä naputtelen. :) Kännykkä on kännykkä, ei älypuhelin. Stereot kasettisoittimineen on käytössä, tosin levysoitinosa kaapissa varastoituna, LP-leyjä löytyy, vaikka harvemmin tulee käytettyä. Vhs-nauhurikin on, ei aktiivikäytössä, mutta viimeksi viime viikolla tyttö katseli vanhoja filmejä.
 
vier
Kuvaputkitelkku, kannettava cd-soitin, kannettava kasettisoitin+kasetteja, vhs-nauhuri, mankka kasettipesällä, yli 10 vuotta vanha mikro, yli 20 vuotta vanha hiustenkiharrin. Nämä nyt äkkiseltään tuli mieleen.
 

Yhteistyössä