Haluan meille kissanpennun

  • Viestiketjun aloittaja kissan kaipuu
  • Ensimmäinen viesti
kissan kaipuu
Kova kissakuume. Meillä on ennen ollut kissa, nyt ei pariin vuoteen. Nyt alkaa kuopuskin olla sen verran iso että kissan voisi taas ottaa.

Ei kellään olis ylimääräistä? :D Pitää olla pentu, koska talossa myös koira, jonka kanssa pitää oppia tulemaan toimeen... Mistähän lähtis ettimään?
 
Kauppojen ilmotustaululta löydettiin eka, toinen oli miehen veljen naapurista ja kolman miehen siskon pomolta, eli suhteilla löytää parhaiten, kaikki nuo tori.fi ilmoituksen kissat on varattu hetkessä.. Ja kun meilläkin näitä kissoja on, niin kaikista sosiaalisin ja vähiten ujo on ollut pentuna tuo 2. kun oli lapsiperheessä, oli siellä jo tottunut kosketukseen ja meluun. Tuo meidän uusin on nyt 4,5kk ja vieläkin lähtee pakoon jos ei itse tule rapsutuksia vaatimaan.. Oli vanhemmalla pariskunnalla.
 
kissan kaipuu
Joo no täytyy noita ilmotustauluja katsella ja pitää silmät (ja korvat) auki. Meillä iso talo ja piha maaseudulla, tilaa lemmikkienkin temmeltää. Yhteen aikaan tarjottiin joka puolelta kissaa ja nyt kun olis sopiva vaihe niin ei muka missään :(
 

Yhteistyössä