Miten tästä eteen päin? Potta-asiaa!

  • Viestiketjun aloittaja vierasm
  • Ensimmäinen viesti
vierasm
Eli lapsi oppi tässä kesällä helposti parin viikon aikana potalle! JEE!
Lapsi on ollut ilman vaippaa ja housuja kotona ollessamme ja tunnistaa hyvin kun on aika mennä potalle.
Tämä ei vaan toteudu enää jos laitan hänelle housut jalkaan.. Tai vaipan kun lähdetään ulos.
Silloin pissa saattaa tulla piankin housuun.

Eli miten opetan, että vaikka on housut/vaippa niin voi/on toivottavaa käydä potalla?

Pelkään, että koko juttu menee hukkaan kun päiväkoti alkaa, koska ei siellä voi tietenkään olla ilman vaippaa ja housuja. Eikä siellä ole kai mahdollista potattaa ja muistuttaa yhtä juuri potalle oppinutta potalle menosta?
 
potallle
Kyllä ne päiväkodissa istuttaa potalla ruoan jälkeen ym. Siellä voi taas joukkovoimalla saadaan kaikki pottailemaan ja varmasti oppii ajan kanssa pyytämään potalle. Elä ressaa :)
 
Vs
Minkä ikäinen lapsi? Meiänkin neiti (täytti viime viikolla 3) oppi tässä kesällä muutamassa päivässä potalle, aluks tuli pari vahinkoa mut sit ei enää..puistossa näin kesällä käydään "puskapissalla". Ja hyvin tulee pissa ja kakka pottaan. Ja yölläkin jo ilman vaippaa. Luulin ettei helpolla päästä eroon kun keväällä viel halus vaipan kun kokeiltii sillo muutamia kertoja kotona et on ilman ni valus vaipan ku tuli pissa lattialle. Mut nyt kesällä just meni paremmi ku hyvin ku päästii kertaheitolla vaipoista eroon :)
 
Vs
Okei. Toi on silleen tuttua mut meiän neiti ei suostunu olee ilman vaippaa ennen kun nyt vasta kesällä. Mut nyt ollu reilun kuukauden ilman päivällä ja yölläkin. Sanoin hänelle,etten laita vaippaa enää kun oot niin iso tyttö jo, ni et enää tarvii :) niin siitä sitten lähti et kävi potalla ja tuli pari vahinkoa mut muutamassa päivässä oppis et vaikka on housutkin niin käydään potalla :)
 

Yhteistyössä