Miehet pitävät meikatuista naisista - nyt se on todistettu.

  • Viestiketjun aloittaja faktoja
  • Ensimmäinen viesti
samajuttu
Meikattu nainen kelpaa panopuuksi, mutta vaimoksi haluamme luonnollisen ja siveän naisen.
Naisillekin kelpaa rakastajaksi mies, joka tekee kaikki mahdolliset sirkustemput sängyssä naisen tyydyttämiseksi ja tarjoaa myös kaikkea muuta kivaa hemmottelua sen lisäksi. Aviomieheksi ja lastemme isäksi sen sijaan valitsemme kunnollisen ja vastuuntuntoisen perheen parissa viihtyvän miehen.
 
Pakkeli
Mies ei välttämättä erota onko naisella meikkiä, onko sitä vähän vai onko sitä paljon. Usein näkee miesten haikailevan 'luonnollista' naista mutta todellisuudessa meikittömyys ei ole mikään valtti. Monia luonnollisiksi kehuttuja julkkisnaisia peittää todellisuudessa paksu meikki, mutta jos se on tyyliltään ja värimaailmaltaan hillitty, se on monen miehen mielestä luonnollinen;)
 
lähdekritiikkiä
"Miehet , jotka käyvät ko. deittisivustolla, ottavat useammin yhteyttä meikattuihin naisiin kuin ilman meikkiä oleviin" olisi tämän nk. tutkimuksen tulos. Ts. ei kerro mitään siitä mistä miehet tutkimusten mukaan pitävät.
 
Vierass
Alkuperäinen kirjoittaja lähdekritiikkiä;30132801:
"Miehet , jotka käyvät ko. deittisivustolla, ottavat useammin yhteyttä meikattuihin naisiin kuin ilman meikkiä oleviin" olisi tämän nk. tutkimuksen tulos. Ts. ei kerro mitään siitä mistä miehet tutkimusten mukaan pitävät.
Totta. Tutkimusta ei voi yleistää koskemaan kaikkia miehiä, vaan se koskee vain k.o. deittisivustoa käyttäviä miehiä.
 
Nää on näitä. Jos tehtäisiin tutkimus, jonka mukaan suurin osa miehistä pitää luonnollisen näköisistä naisista, jotka eivät ole värjänneet hiuksiaan, niin mitä sitten? Siinähän pitävät. Jos itse sattuu olemaan vaikka joku gootti, niin ei varmaan haluaisikaan kumppaniksi ketään tästä enemmistöstä, vaan toisen kaltaisensa - sen vuoksi tietysti kannattaa erottua siitä, mistä enemmistö pitää. Ja se toinen gootti suurella todennäköisyydellä kiinnostuu myös samanhenkisestä naisesta. Otin tuon gootin esimerkiksi, mutta sama pätee muihinkin.
 
aapee.
Nainen yrittää ulkoisesti miellyttää miestä jotta saa tältä munaa koska se on tärkein asia mikä erottaa miehen ja naisen suhteen ystävyyssuhteesta.
Ei se ihan noin mene. Minkä saan kotoa mieheltäni munaa milloin vain, olinpa meikattu tai en. Silti meikkaan aina töihin mennessäni, koska haluan olla siellä huolitellun näköinen ja näin otan huomioon myös työkaverini. Muna ei todellakaan ole mielessä työpäivän aikana.
 

Yhteistyössä