Mitä mieltä miehestä jonka vaimolla tursottaa karvat lahkeesta uimarannalla?

  • Viestiketjun aloittaja "Neea"
  • Ensimmäinen viesti
"Neea"
Näin eilen pariskunnan lapsensa kanssa, nuoria n. 30v. Mies oli komea ja urheilullinenkin, nainen vähän muodokkaampi, mutta pointti, että naiselle tursotti ihan rohkeasti bikinin lahkeesta häpykarvat. Ei mitenkään sänkenä vaan kuin mäyräkoiran viikset, mustaa ja karkeaa karvaa näkyi kun siinä kolmestaan temmelsivät rannalla.

Tuli vaan mieleen, että mitkähän se nuoren salskean ja siistin miehen ajatukset?
 
öööh
Tuota, miksi pitäis olla jotain mieltä miehestä naisen karvojen takia?
Ja miksi, oi miksi joku tiirailee vieraan naisen bikinirajaa?
Mulla on paljon karvoitusta, ja vaikka ajan biksurajat, on muutaman kerran käynyt niin et kun oon kiireessä vetäny uikkarit päälle (ollut kiire, kun lapsi menossa jo veteen) on karvoja jäänyt tursottaa. No, sitten kun oon asian tajunnu, oon toki kiskonu uikkarin reunaa paremmin.
Mutta tämä ei kerro muuta mun miehestä, kuin sen että mä oon ykkösvastuussa lapsista vedessä, kun oon parempi uimari.

Ja tällä pohjalla luulen et sen "nuoren salskean ja siistin" miehen ajatukset on siinä, kuinka on kivaa olla uimassa perheen kanssa.:)
 
  • Tykkää
Reactions: Spukka
"Jen"
Nooo mun miestä ei vois pätkääkään kiinnostaa onko mulla ajeltu vai ei. Enemmän tykkää luonnollisesta, koska silloin "mä näytän aikuiselta". Eikä ole kivaa jos on ehtinyt tulla sänki (joka tulee mulla jossain 10h..). Ja sama mä, mä en enää jaksa miettiä onko pimpassa karvaa vai ei, mä oon onnellinen karvoillla ja ilman. Elämässä on niin paljon muutakin kuin joku karvattomuus.
 
Bbierass
Okei, sulla itselläs on ajeltu ja se on hankala ja vaivalloinen pitää kunnossa, piikikäs ja näppyinen, ja kaikesta nysväämisestä huolimatta kukaan ei muista kiittää ja kehua. Voi harmi :( oispa sullakin joku kenen kanssa telmiä rannalla ja kuka välittäis susta ihan sellaisena kuin olet ja muistaisi kehua kauniiksi.
 
rämemajavavaimo
Minun mieheni ei ainakaan tykkäisi. On kaksi eri asiaa tykätä luonnollisesta ja tykätä liikakarvoituksesta. Olen kai sitten sorrettu ja alistettu nainen ja mieheni ihailee kaiketi pornoteollisuutta kun alkaa kyllä kovasti vaatimaan pikaista karvanpoistoa jos väli (ja karvoitus) alkaa käydä liian pitkäksi kun tuo ryijy ryöppyää melkein polviin saakka niin mustana ja vahvana.
 
posliini
Ymmärrän pointtisi! Itse kun näen tuollaisia niin heti mietin, että millainen seksielämä noilla mahtaa olla. lauantai-iltana saunan jälkeen pimeessä peiton allako? Ainakin ajatus suuseksistä karvapehkon keskellä saa aikaan huvittan naurun minulta.
 
"..."
No miehestä ei olis mitään mielipidettä, mutta vaimoa vähän ihmettelisin. Mua ainakin hävettäisi olla rannalla karvat tursuen. Mutta voihan takana olla joku luomuperhe, joka muutenkin elää eri tavalla kuin muut? Joka tapauksessa vaatii hyvän itsetunnon, jos vaikutti muuten tervejärkiseltä.
 
"jaa"
Ymmärrän pointtisi! Itse kun näen tuollaisia niin heti mietin, että millainen seksielämä noilla mahtaa olla. lauantai-iltana saunan jälkeen pimeessä peiton allako? Ainakin ajatus suuseksistä karvapehkon keskellä saa aikaan huvittan naurun minulta.
Mun miehellä on ihan normaalit karvat, samoin minulla. Ja ihanaa on suuseksikin!

Karvat kasvavat minulla siinä häpykummun päällä, ei sisällä vaginassa eikä klitoriksessa. Miehellenikään ei kasva peniksessä ja terskassa karvoja.

Minusta suuseksi on kivempaa, kun touhuaa siellä sisällä, eikä nuoleskele häpykummun päällyihoa. Samoin mieheni pitää enemmän peniksen kuin navanalusihon kanssa sekstaamisesta. Mutta jokainen toki tavallaan. :)
 
Peyote
[QUOTE="Neea";30133312]Miten nii? Tuskin oli kun oli samaa ikää. Miksi olis äiti?[/QUOTE]

Mistä tiedät että oli samaa ikää? Mistä tiedät vaikka ois ollut miehen sisko?
 
"Viola"
Olen tässä helteiden aikana "asunut" pienillä, lapsiperheiden suosimilla uimarannoilla lasten kanssa ja siinä seuraillut ympärillä pyöriviä perheitä. 95% näkemistäni perheenäideistä on olleet ylipainoisia; enemmän tai vähemmän makkaraa roikkuu ja hyllyää. Niin onko tuossa tilanteessa mitään väliä sillä karvoituksella...? Siis joissain tapauksissa maharölly jopa selvästi peittää häpykymmun, joten onko väliä onko siellä karvaa vai ei... Jos olisi minun kroppani, niin hankkiutuisin kyllä ensin eroon niistä läskeistä ja miettisin vasta sitten niitä karvojani. Ja tasapuolisuuden nimissä on kyllä pakko sanoa, että eipä ne perheenisätkään kovin timmissä kunnossa näyttäneet olevan...
 
"Lili"
Meidän tuttavaperheessä isä treenaa ahkerasti ja on timmissä kunnossa, äiti puolestaan on selkeästi ylipainoinen, eikä sheivaa mitään karvojaan...niin tursottaa häpy-, sääri- kuin kainalokarvatkin. Silti käsittääkseni ihan onnellista perhe-elämää viettävät ja olleet yhdessä jo reilut 15v. Että mitä' mieltä tuosta miehestä nyt pitäisi olla...jospa heillä merkkaa ihan muut asiat enemmän kuin toisen karvat??
 

Yhteistyössä