seissyt kahvi, palanut paahtoleipä.. millaiset oudot jutut teistä vaan maistuu hyviltä?

mä tykkään semmoisesta kahvista, joka seissyt kuumassa keittimessä kauan, en tiedä miksi. isäpuoli kyllä tykkäsi keittää aamulla ison pannullisen kahvia & ryystää sitä pitkin päivää, liekö siitä tullut tämä mieltymys :D

ja paahtoleivän, kuten grillimakkarankin, on oltava mustunutta :p nam!
 
ggghj
pöydälle unohtunut ja kylmäksi mennyt kahvi on jees. nahistuneet juustoaksut myös, mutta ne ovat käsittääkseni melko monien mielestä parempia niin. mansikkahillo ja maksaloota.
 
iu
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;30133778:
maksalaatikko suoraan purkista jääkaappikylmänä.
Meillä maksalaatikkoa on niin kauan käytetty koirien ruuan mausteena, että oon alkanut mieltää sen eläinrehuksi. Ei tulis mieleen syödä edes lämpimänä, saati kylmänä. :x Mutta kovat lakut ja hiiltynyt makkara ovat aika jees, toki erikseen nautittuina.
 
Keitetyt kuorelliset perunat jääkaappikylmänä

Melkein kaikki edellispäivän ruoka jääkaappikylmänä, tai huoneenlämpöisenäkin (eli pöydälle unohtuneet jämät)

Kuivettunut ja kovettunut mars-patukka

Lapsena tykkäsin pohjaanpalaneesta puurosta
 
hiilihapoton limu
Limu, josta hiilihapot ovat haihtuneet, on tosi hyvää.

Kaikki makeat taikinat ovat myös intohimoni, samoin äitini. Joskus lapsena ollessani äitini saattoi tehdä hannatädin pikkuleipien taikinaa ihan pelkästään syömistä varten. Emme siis paistaneet lainkaan pikkuleipiä, vaan jaoimme taikinan kaikille omiin kippoihin ja herkuttelimme sen sellaisenaan. Joskus teimme myös kaverini kanssa kouluikäisenä muna-sokeri-vaahtoa ja söimme sitä.
 

Yhteistyössä