Huomio PUUHAMAAssa käyneet:

  • Viestiketjun aloittaja vierass
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Huomio PUUHAMAASSA käyneet: miten siellä kannattaa toimia, mennä heti aukeamisaikaan klo 10? Missä järjestyksessä härveleissä kannattaa käydä (kuivanmaan laitteet vs. vesipuisto) ja mihin tavarat säilytykseen? En ajatellut raahata eväitä kun menen lasten (2 kpl 8 v ja kohta 6v)) kanssa yksin mutta onhan siellä joku kassi oltava. Ravintoloista saa varmaan kallista perusmättöä? Huomenna olisi tarkoitus suunnata sinne.
 
"LaMamanMorbid"
Itse kannoin ihan vaan reppua selässä. Oli siellä pukuhuoneesa kaapitkin, jonne voi laittaa kamppeet uimisen ajaksi. Ruoka ei ole varsinaisesti gurmeeta mutta kasvissyöjältä kiitos soijapyöryköistä! :)
 
"Laurana"
Oltiin viime viikolla Puuhamaassa 5-vuotiaan kanssa, ja oli todella hauskaa. Ihan ensiksi sanoisin, että mieti tuota ruokailu asiaa uudestaan. Puuhamaa oli muuten todella siisti ja viihtyisä, mutta ravintola aivan törkyinen, ala-arvoista ruokaa ja törkeästi hinnoiteltu. Alueelta saa poistua hakemaan esim. eväitä autosta kesken päivän. Alueelta löytyy myös säilytyslokeroita, jotka tosin olis ollut liian pieniä meidän kylmälaukulle. Sieltä saa myös vuokrata 2€lla perässä vedettäviä kärryjä, jotka ovat todella käteviä tavaroiden ja myös pienempien lasten kuljetukseen =)
Me mentiin uimaan viimeiseksi, koska meidän vesipetoa olisi ollut muuten todella vaikea saada pois altaista =)
 
JML
Itse kävin lasten kanssa viime viikolla ( 8 & 10 v.). Kannattaa mennä heti klo 10. Suosittelen omia eväitä (alueella hyvät grillauspaikat) ja juomia (näillä keleillä, kun pitää juoda paljon) sekä varaamaan aurinkotuolin vesipuistosta "tukikohdaksi". Tavaroita varten voi lainata vetokärryn (4 €, josta 2 € saa takaisin palautettaessa). Arvoesineet kannattaa laittaa lukolliseen lokeroon (2 €, itse vein naisten pukuhuoneessa olevaan), jolloin ei tarvitse koko ajan olla niitä vahtimassa, vaan voi itsekin osallistua huoletta rientoihin lasten kanssa.

Me teimme niin, että menimme ekaksi vesipuistoon, kävimme välillä kuivanmaan laitteissa ja sitten takaisin vesipuistoon. Vetokärry oli koko ajan aurinkotuolin vieressä, jolloin sitä ei tarvinnut kiskoa perässä ympäri aluetta.

Puuhamaassa on buffet, jos ei halua ottaa omia ruokia (buffet-tarjonta ei oikein vakuuttanut). Hinta oli muistaakseni 14 EUR aikuiselta ja 9 EUR lapselta. Lisäksi ainakin allaskioiskista saa pizzan paloja, lihapiirakoita yms. mättöä ostettua.
 

Yhteistyössä