Mies ja kokkaaminen (naurua ja nurinaa)

  • Viestiketjun aloittaja köket
  • Ensimmäinen viesti
köket
Mun mies on olevinaan hyvä kokki. Muutama pasta-asia onnistuukin hyvin, mutta ei mitenkään erinomaisesti.

Hän tekee perusvirheitä kokkauksessa jatkuvasti (esim keittää pastaa niukassa vedessä, paistaa kaiken pinnasta mustaksi täydellä teholla, paistaa kylmää lihaa, pistää esim. balsamicoa kastikkeisiin niin paljon, ettei ne muulta maistukaan jne). Näistä jos huomautat - kauheaa! Hän on sentään kokkaava mies ja omasta mielestään ruuan maku on aina hyvä. Ja jos ei ole, syy on raaka-aineen.

Miten lähestyisit asiaa? mua nimittäin on alkanyt ärsyttää, että kalliit raaka-aineet menevät vähän hukkaan, kun hän käsittelee niitä niin villisti. Söisin mielelläni kypsää, en pinnalta palanutta kalaa, ja toivoisin, että syy ei olisi aina sen paistinpannun vaan hän myöntäisi virheensä...
 

Yhteistyössä