en ole kielipoliisi mut : kera!?!

  • Viestiketjun aloittaja "milli"
  • Ensimmäinen viesti
"milli"
miks kaikki ovat alkaneet kayttamaan tuota ihan vtun tyhmaa sanaa kun ovat jonkun kanssa jossain tai on jotain mukana. 'puistossa kera lasten' tai 'kuvaamassa kera taskulampun ja villen' ma niin naan punasta!
 
"random"
[QUOTE="milli";30134864]miks kaikki ovat alkaneet kayttamaan tuota ihan vtun tyhmaa sanaa kun ovat jonkun kanssa jossain tai on jotain mukana. 'puistossa kera lasten' tai 'kuvaamassa kera taskulampun ja villen' ma niin naan punasta![/QUOTE]

En ole kielipoliisi, mutta miksi joka yhteyteen pitää tunkea tuo erittäin kulunut ja ärsyttävä naisen alapäätä alatyylisesti kuvaava epäsana? Eikö kompetenssi millään riitä mihinkään muuhun?
 
"milli"
Itte en vttua kayta naisen alapaaata. Mut ok. Ihan helvetin typera sana. Varainkin kun moni alkanut tunkemaan sita nyt joka lauseeseen. Ennen eivat. Eli ymmartaisin jos on joku murre alue.
 
kera vttu kompetenssin
[QUOTE="random";30134878]En ole kielipoliisi, mutta miksi joka yhteyteen pitää tunkea tuo erittäin kulunut ja ärsyttävä naisen alapäätä alatyylisesti kuvaava epäsana? Eikö kompetenssi millään riitä mihinkään muuhun?[/QUOTE]

Ja entäs sitten tuo vtun kompetenssi-sana -aaaarghhh!!!!
 

Yhteistyössä