Voiko Turun Caribiaan mennä vain päiväksi?

  • Viestiketjun aloittaja mammuus
  • Ensimmäinen viesti
"turkulainen"
Voi. Hinta aikuiselta on 12€, lapsilta vähän vähemmän. Kesällä uimiseen ei ole aikarajaa, mutta muuten uimalipussa on 2 tunnin aikaraja, eli kokopäivää siellä ei silloin voi viettää ostamatta uutta lippua välissä.
 
vi eras
[QUOTE="turkulainen";30135259]Voi. Hinta aikuiselta on 12€, lapsilta vähän vähemmän. Kesällä uimiseen ei ole aikarajaa, mutta muuten uimalipussa on 2 tunnin aikaraja, eli kokopäivää siellä ei silloin voi viettää ostamatta uutta lippua välissä.[/QUOTE]

Flamingossa ja Nokian kylpylässä oli oli n.20e.
 
vierass
Voi, s-etukortilla pääsee halvemmalla ja pysäköintimaksuunkin taisi saada jonkin tarjoushinnan.

Me käytetään sitä ihan uimahallin sijaan. Caribia on ollut ihan edullinen kylpyläksi. Tosin noin vuosi sitten hinnat nousivat reilusti, alennuskuponkeja käytellään monesti ja liikunta/kulttuurisetelit on kelvanneet aina setelin saaneen maksuksi.

Aikarajat ja hinnat kannattaa tarkistaa nettisivuilta, ne vaihtelevat ajankohdan mukaan.
 
vierass
[QUOTE="turkulainen";30135281]Suosittelen ennemmin vaikka jukuparkkia,päivän lippu sinne 21€ mutta on parempi jos aattelee viettävänsä siellä koko päivän.[/QUOTE]

Me mennään kyllä mieluummin Caribiaan, meille ei ne liukumäet ole ykkösasia. tosin mustan aukon nopeuslaskukisaan pitää aina osallistua. Jukuparkissa ei ole kuin yksi pienehkö allas, missä voi uida ja jonotus jossain portaissa jättirenkaan tai maton kanssa ei innosta. Onneksi sentään saivat ensimmäisen kesän jälkeen toiset portaat isompaan kiipeilypaikkaan.
 

Yhteistyössä