Saksalaiset: "Suomi on Euroopan ongelmapesäke."

  • Viestiketjun aloittaja Ei yhtään fantsua :-/
  • Ensimmäinen viesti
Olisi tuo lehti samantien kertonut miten tästä suosta poispäin...

Ei vaan, mä olen aina ihmetellyt miksi energiajuttujen pitää niin paljon tulla Venäjältä, se on niin riskialtista. Omavaraisuuden energiantuotannossa pitäisi olla itsestäänselvyys.
 
Juu, Suomesta löytyy puuta (no, puun poltto taidetaan kohta kieltää vaikka kivihiiltä saa esim.Saksa suosia :(), turvetta, vettä, tuulta, mahdollisuus ydinvoimalle jne.

Mutta tuntuu että joskus byrokratia tai paikallisten vastustus torppaa näitä hankkeita. Meilläpäin meinasi tuulimyllyn asentaminen tyssätä paikallisten valituksiin meluhaitasta ja ulkonäöstä.
 
Viimeksi muokattu:
korjaus
Tietohan tuosta. Työikäiset nuoret makaavat kotona yhteiskunnan elättinä ja koulutetutkin naiset ovat vuosia yhtä soittoa kotiäiteinä. Ei tämä voi niin pyöriä.
http://ek.fi/wp-content/uploads/naisetmiehet_maaliskuu2013.pdf

Naisten työllisyysaste Suomessa on Euroopan korkeimpia ja lähes yhtä korkea kuin miestenkin. Hyvin harva äiti Suomessa on vuosikausia kotona.

Nuorten työttömyys ja syrjäytyminen on edelleen ongelma, mutta niin se on tällä hetkellä kaikissa ikäluokissa. Eläkeikään tulevat ei siirry enää tieltä pois ja jos/kun siirtyvät heidän virat/paikat lakkautetaan. Ihmisiä irtisanotaan massoittain eikä uusia työpaikkoja synny sitä tahtia mitä pitäisi.
 
[QUOTE="Tiina";30135435]Samaa mieltä, mutta ilman sitä miten olisi käynyt työttömyystuille, lapsilisille, sossun ilmaisille pesukoneille yms.? Niitähän ei missään tapauksessa voi lakkauttaa. Rikkaiden vielä kovempi verottaminen ei taida olla se ratkaisu kuitenkaan.[/QUOTE]

suurin osa rahoista on mennyt tehottomaan ja pöhöttyneeseen terveydenhuoltotsydeemiin
 
Username
Tässä sitä nyt sitten ollaan paskat housuissa, ei ookkaan ihan niin ihanaa ja täydellistä suamessa.
Yhden pysähdyksen porvaritaktiikalla, järkyttävästi velkaa että selvitään seuraavaan kauteen.

Sit sama ruljanssi uudestaan ja lampaat äänestää samoja roistoja uudestaan, sillä erotuksella että muutama on joutunut iltalehden valokeilaan ja "siirtyy muihin tehtäviin henkilökohtaisin perustein"
 
"tttt"
Aina voidaan syyttää politiikkaa ja poliitikkoja...ei toki syyttä, mutta

Jokaisen suomalaisen pitäisi itsekin katsoa peiliin ja miettiä omia toimiaan. Mitä itse on yrittänyt suomen hyväksi? Meillä on sukupolviq j7tka ovat tottuneet vaan saamaan ja ottamaan. Ilman velvollisuuksia. Omasta elämästä einoteta koko vastuuta vaan luotetaan valtion tukiverkkoihin. Kyllä joku muu maksaa pikavipivelat...noin yhtenä esimerkkinä. Entäpä kotimaisuuden kannatus ostoksissa? Käsi sydämmelle.... meistä jokainen voisi tehdä vähän, omalta osaltaan. Mutta silloin ei voi vain ajatella omaanapaa vaan yhteistä yhteiskuntaa. Mutta eihän se sovi. Jos rikkaat varastaan niin miksi silloin ei köyhätkin... ja suossa ollaan
 
"Tiina"
suurin osa rahoista on mennyt tehottomaan ja pöhöttyneeseen terveydenhuoltotsydeemiin
Ja tuokin vielä, viimeiset 5 vuotta ainakin on ollut IT-alan alasajo käynnissä. Aika paljon olis edelleenkin ammattilaisia vapailla markkinoila yhtenäistämään järjestelmiä. Asiaa tutkitaan, analysoidaan, päätetään kaikenmaailman työryhmien perustamisesta "sitten lokakuussa", jotka ei saa mitään aikaan.
 

Yhteistyössä