Ystäväni avioliitto on ollut aina seksitön !!

  • Viestiketjun aloittaja Dink
  • Ensimmäinen viesti
Dink
En ymmärrä !ovat olleet viisi vuotta naimisissa ,on hieno talo ,autot ja reissaavat .mutta seksiä ei ole ollut sitten viimeisimmän palautumisen jälkeen!
Heillä on kaksi lasta ja tekovaiheessa mies halusi joka päivä,että varmasti onnistuu . Ja sen jälkeen,ei mitään . Ystäväni itki ja kertoi. Heillä asiat kuitenkin muuten hyvin .. mikähän tuohonkin on ratkaisu .miestä ei vaan kuulemma kiinnosta .(mies on hiukka alle viisikymmentä )
 
"vaimo"
Rakastaja ?!oikeesti!??onkohan tuollaiset seksittömät liitot kovinkin yleisiä .mä olen jotenkin järkyttynyt tavallaan koko tiedosta ...
Mitä muita vaihtoehtoja itse sitten ehdotat? Perheen rikkominen? Mitä järkeä, jos arki ja parisuhde toimii muuten hyvin.

On hyvin yleistä, ettei parien halut kohtaa. Monesti toinen kärsii enemmän tai vähemmän puutteesta. Myös uskottomuus alkaa olla hyvin yleistä nelikymppisillä pareilla.
 
realismia
[QUOTE="vaimo";30135774]Mitä muita vaihtoehtoja itse sitten ehdotat? Perheen rikkominen? Mitä järkeä, jos arki ja parisuhde toimii muuten hyvin.

On hyvin yleistä, ettei parien halut kohtaa. Monesti toinen kärsii enemmän tai vähemmän puutteesta. Myös uskottomuus alkaa olla hyvin yleistä nelikymppisillä pareilla.[/QUOTE]

Näinhän se on. Ja palstan sukupuolijakauman vuoksi rakastajan ottaminen nähdään naisen kohdalla ongelmattomana tapana hoitaa seksielämä kuntoon, mutta miehen kohdalla suurin piirtein kuolemantuomion tuottavana rikoksena.
 
ei kiitos
Meilläkin melko seksitön liitto, mies on haluttomampi osapuoli. Hankin hetkeksi rakastajan (joka tiesi tilanteen, ei siis odottanut mitään liikoja), mutta lopulta sitten kuitenkin totesin, että rakastan miestäni ja meidän yhteistä elämäämme sen verran, ettei tunnu järkevältä erota pelkästään seksin vuoksi. Mutta olihan se kivaa vähän käydä "tuulettumassa" ja tuntea itsensä naiseksi ja halutuksi. Miehelle en ikinä tule kertomaan. Pidän salaisuuden ja kivat muistot, mutta en sen kummemmin haikaile enää muiden miesten perään.
 
"tui"
Näinhän se on. Ja palstan sukupuolijakauman vuoksi rakastajan ottaminen nähdään naisen kohdalla ongelmattomana tapana hoitaa seksielämä kuntoon, mutta miehen kohdalla suurin piirtein kuolemantuomion tuottavana rikoksena.
Ei tuolla asialla mitään sukupuolijakauman kanssa ole tekemistä, vaan yleisesti tämän feministien hallitseman yhteiskunnan.

Naiset ovat lähtökohtaisesti aina uhreja ja miehet taas sikoja (vähän niin kuin tummaihoiset ovat uhreja ja valkoihoiset rasisteja).
 
"lisette"
Jos miehen libido on toisen sorttinen kuin ystävälläsi, niin siinä vaaditaan ymmärrystä puolin ja toisin. Mitä ystäväsi tekee ongelman eteen? Auttaako pelkkä tarpeesta tiedottaminen miehelle ja kalliit alusvaatteet? Ja millainen rakastajatar ystäväsi on? Makaako kuin lahna vai ottaa selville mistä mies tykkäisi? Nämä ja muut kujeet kiinnostavat aina silloin, jos syy löydetään vain toisesta osapuolesta niin kuin nytkin vain miehestä. Antaa kuvan yksipuolisesta ystävästä, jota ei kiinnosta muu kuin omat tarpeet. Kysyminen mieheltä voi pelottaa, jos sieltä kuuleekin totuuden?

Jos mies on suorittajatyyppiä niin kuin lapsiakin siittäessään, niin sellaisella voi olla kaiken aikaa elämässään stressiä ja se taas lisää haluttomuutta. Selvittäkää kokonaistilannettakin.
 
Dink
Ystäväni mies on ollut neitsyt kun tapasi ystäväni,noin 7vuotias sitten .on hieman sellainen jäyhä hiljainen perusukko .
Ystäväni on omien sanojensa mukaan koittanut asiasta puhua jne mutta mies vain toteaa ettei seksi kiinnosta häntä.
 
.vieras.
[QUOTE="Maarikka";30135916]Miten avioliitto on voinut olla aina seksitön jos heillä on kerran kaksi lasta...[/QUOTE]

No kato ap on tuleva iltapäivälehden toimittaja tai sukua palstapersulle.
 

Yhteistyössä