Elätkö kotikuri-suhteessa

  • Viestiketjun aloittaja kjkjk
  • Ensimmäinen viesti
"VII"
[QUOTE="Jenis";30137467]Kertokaa nyt joku, miten toi homma toimii! En halua googlettaa ku joudun kuiteski johonkin pornovirussivustolle.[/QUOTE]

Siinä on aika paljon vaihtelua, mutta yleensä se toimii niin, että sovitaan sen toisen osapuolen (tavallisesti oman miehen) kanssa jotkut säännöt mitä pitää noudattaa. Esim. jos vaikka koet, että haluaisit tehdä aktiivisemmin kotitöitä, kuntoilla enemmän tai puhua ihmisille ystävällisempään sävyyn, niin sitten säännöt voisivat koskea näitä asioita. Sitten se toinen seuraa sinun käytöstäsi ja antaa tarvittaessa rangaistuksen (yleensä piiskaa) silloin kun käytöksessä ilmenee parantamisen varaa.

Piiskaa annetaan yleensä aika perinteiseen tyyliin ja kovaa, esim. vitsaa tai remmiä paljaalle takamukselle. Aika usein rangaistukseen liittyy myös vaikka nurkassa seisottamista tai arestia (ei esim. pääse vähään aikaan minnekään tai joutuu olemaan loppuillan sängyssä). Jotkut taitavat myös harrastaa lauseiden kirjoituttamista, vaikka sata kertaa paperille "en enää jätä tiskejä yön yli tiskipöydälle".

Tietenkään sillä kurittavalla osapuolella ei ole mitään diktaattorin valtuuksia, eli ei saa ruveta rankaisemaan millään hihasta vetämillään keksityillä perusteilla tai muutenkaan sikailemaan.
 
qualia
Elän D/s-suhteessa, mutta pohjana toimi alkujaan kotikuri. Meillä tosin ei käytetä piiskaa kuin palkkiona :> Rangaistuksena toimii yleensä nurkassa seisottaminen tai aresti. Elämme näin minun aloitteestani. Hyvin on rullaillut ja rullailee varmaan jatkossakin.

Vähän harmittaa, kun 50 shades on tuonut tämänkin tavan julkisuuteen eikä ihmisillä ole enää sitä vähää halua istua googlessa tarkistamassa faktoja. Kaikenlaisia motkotuksia ja kotkotuksia tulee vastaan, mutta vähemmän oikeasti kiinnostuneita ja asiasta jotain tietäviä. Enemmän tulee "yhyy mutta kun tää polkee naisten asemaa". Se, mitä minä teen parisuhteessani täysin vapaaehtoisesti ja omasta aloitteestani molempien suostumuksella, ei kuulu kenellekään muulle kuin minulle ja miehelleni.
 
"Jenis"
[QUOTE="VII";30137563]Siinä on aika paljon vaihtelua, mutta yleensä se toimii niin, että sovitaan sen toisen osapuolen (tavallisesti oman miehen) kanssa jotkut säännöt mitä pitää noudattaa. Esim. jos vaikka koet, että haluaisit tehdä aktiivisemmin kotitöitä, kuntoilla enemmän tai puhua ihmisille ystävällisempään sävyyn, niin sitten säännöt voisivat koskea näitä asioita. Sitten se toinen seuraa sinun käytöstäsi ja antaa tarvittaessa rangaistuksen (yleensä piiskaa) silloin kun käytöksessä ilmenee parantamisen varaa.

Piiskaa annetaan yleensä aika perinteiseen tyyliin ja kovaa, esim. vitsaa tai remmiä paljaalle takamukselle. Aika usein rangaistukseen liittyy myös vaikka nurkassa seisottamista tai arestia (ei esim. pääse vähään aikaan minnekään tai joutuu olemaan loppuillan sängyssä). Jotkut taitavat myös harrastaa lauseiden kirjoituttamista, vaikka sata kertaa paperille "en enää jätä tiskejä yön yli tiskipöydälle".

Tietenkään sillä kurittavalla osapuolella ei ole mitään diktaattorin valtuuksia, eli ei saa ruveta rankaisemaan millään hihasta vetämillään keksityillä perusteilla tai muutenkaan sikailemaan.[/QUOTE]

OK, mielenkiintoista... miten tää toimii, jos on esim. lapsia, tai on oltu jo pitkään kimpassa ja sitten toinen yhtäkkiä ehdottaa kotikuria?
 
"VII"
[QUOTE="Jenis";30137749]OK, mielenkiintoista... miten tää toimii, jos on esim. lapsia, tai on oltu jo pitkään kimpassa ja sitten toinen yhtäkkiä ehdottaa kotikuria?[/QUOTE]

No jotenkihan tuo kuvio pitää saada lapsilta piilotettua. Jos on pieni asunto ja lapsia on hankala saada pois lyhyeksikään ajaksi, niin vaikeaksi kyllä menee.

Jos on oltu jo pitkään kimpassa niin ei kai siinä sen kummempaa? Tietysti voi olla vielä vaikeampi kehdata ehdottaa asiaa kuin muuten, mutta joku vihjailutyyppinen eteneminenkin asiassa varmaan onnistuu. Tyyliin jättää koneelle jonkin nettisivun auki missä puhutaan asiasta tai että alkaa pikkuhiljaa ja alussa lievin sanankääntein puhua siitä, että tarvitsisi itselleen kuria.

Jos taas kuvio menee niin, että se kurittava osapuoli haluaa tehdä aloitteen asiaan, niin silloin silloin voisi ehkä toimia sellainen lähestyminen, että ensin puhuu pidemmän aikaa toiselle kurituksesta ja piiskoista ja puoliksi leikillään ehdottaa niiden antamista, ja seuraa toisen reaktioita (tuleeko täystyrmäys vai ei). Jos suotuisaa maaperää asialle on havaittavissa, niin sitten jonkun kerran kun toinen osapuoli on käyttäytynyt poikkeuksellisen huonosti hakee vaan vaikka vitsan ulkoa ja kylmästi komentaa/ottaa toiselta housut alas. Jos toinen on suostutettavissa housujen alas laskemiseen ja piiskausasentoon menemiseen sen jälkeen kun on nähnyt sen vitsan (tai remmin tai jonkun muun välineen) niin tätä voi normaalisti kyllä pitää aika vahvana suostumuksena asiaan. Eli sen jälkeen vaan piiskaamaan. Piiskauksen jälkeen voidaan sitten neuvotella tulevista säännöistä.
 
mmnn
Pieni kuritus ei varmaan tekisi monelle palstamammalle pahaa. Vähemmän palstailua ja enemmän kotitöitä ja perheen kanssa oloa (tai aktiivisempaa työnhakua).

Panee tosissaan harkitsemaan niitä itsekin typeriksi tietämiään juttuja uudestaan, jos niistä seuraa kipeä peppu tai vaikka puolituntinen nurkassa.
 
"jep"
[QUOTE="hmm";30136715]Mitä eroa on näiden välillä on?[/QUOTE]

Meidän tapauksessa järjestely on enimmäkseen seksuaalinen, eli puolisoni saa tehdä (ja toivottavasti tekeekin) minulle ihan mitä tahansa mitä haluaa, tuottaa kipua tai nautintoa tai molempia, tai vain käyttää enemmän tai vähemmän perversseillä tavoilla ja minä tottelen ja alistun. On meillä ihan tavallistakin vaniljaseksiä, mutta hyvin usein nuo roolit ovat päällä kun minä sitä etupäässä haluan ja onhan se hyvin edukas tilanne miehellekin. Kotikuriin tämä ei ole kovin paljoa laajentunut, joitakin kieltoja nyt on tullut, esim. en saa tyydyttää itseäni ilman lupaa, jos en ole tehnyt jotain mitä on erikseen pyydetty, niin seuraa jotain todella ikävää (ihanaa) ja saan hävetä. Enimmäkseen makkarin ulkopuolella tämä näkyy siten, että puhun miehelle nätisti, en koskaan käske tai vaadi, vaan kauniisti pyydän, passaan ja palvelen, osoitan huomiota ja kunnioitusta, en yleensä kävele koskaan miehen edellä ja en missään nimessä puhu tästä ikävästi muiden ihmisten nähden, laitan kaiken valmiiksi kun mies tulee kotiin ja niin edelleen. Yksin en silti kotitöitä yms. tee ja ihan sujuvasti kyllä laitan miehenkin tekemään asioita. Mies taas pitää minusta huolen, hemmottelee ja palkitsee kun olen tehnyt hyvin, rankaisee armotta kun en ole ja kuuntelee ja seuraa, kiittää ja panostaa niihin asioihin joista nautin. Epätasa-arvoisuuteen parisuhteessa tämä ei liity ja kynnysmatto en ole. Itse asiassa tunnen saavani mieheltäni normaalia enemmän huomiota, rakkautta ja parisuhteeseen panostamista.
 
Meillä
[QUOTE="VII";30138213]No jotenkihan tuo kuvio pitää saada lapsilta piilotettua. Jos on pieni asunto ja lapsia on hankala saada pois lyhyeksikään ajaksi, niin vaikeaksi kyllä menee.

Jos on oltu jo pitkään kimpassa niin ei kai siinä sen kummempaa? Tietysti voi olla vielä vaikeampi kehdata ehdottaa asiaa kuin muuten, mutta joku vihjailutyyppinen eteneminenkin asiassa varmaan onnistuu. Tyyliin jättää koneelle jonkin nettisivun auki missä puhutaan asiasta tai että alkaa pikkuhiljaa ja alussa lievin sanankääntein puhua siitä, että tarvitsisi itselleen kuria.

Jos taas kuvio menee niin, että se kurittava osapuoli haluaa tehdä aloitteen asiaan, niin silloin silloin voisi ehkä toimia sellainen lähestyminen, että ensin puhuu pidemmän aikaa toiselle kurituksesta ja piiskoista ja puoliksi leikillään ehdottaa niiden antamista, ja seuraa toisen reaktioita (tuleeko täystyrmäys vai ei). Jos suotuisaa maaperää asialle on havaittavissa, niin sitten jonkun kerran kun toinen osapuoli on käyttäytynyt poikkeuksellisen huonosti hakee vaan vaikka vitsan ulkoa ja kylmästi komentaa/ottaa toiselta housut alas. Jos toinen on suostutettavissa housujen alas laskemiseen ja piiskausasentoon menemiseen sen jälkeen kun on nähnyt sen vitsan (tai remmin tai jonkun muun välineen) niin tätä voi normaalisti kyllä pitää aika vahvana suostumuksena asiaan. Eli sen jälkeen vaan piiskaamaan. Piiskauksen jälkeen voidaan sitten neuvotella tulevista säännöistä.[/QUOTE]

Lapsille nämä asiat ei näy meillä mitenkään paitsi tietysti mun esiliina, joka tähän liittyy. Nurkka-arestissa saatan joskus olla vielä lasten ollessa hereillä, mutta tuokin nurkka on aikuisten makuuhuoneessa.
 
"Saamaton"
Mä mahtaisin saada usein piiskaa :| Mies ei paljon muuta ehtiskään, kuin kurittaa mua. Taas on tiskit laittamatta ja pyykit viikkaamatta, ja varmana vielä vastaisin nenäkkäästi jos niistä joku tulisi huomauttelemaan.

Toisaalta se kuri varmaan tekisi mulle aika hyvää.
Oma mieheni ei tähän ole suostunut tai sitten ei ole ymärtänyt, kun olen koittanut asiasta vihjailla. Olen ehdottanut piiskapäivää, mutta hän ei ole ottanut tätä tosissaan.
 
mvkdra
[QUOTE="Saamaton";30138950]Oma mieheni ei tähän ole suostunut tai sitten ei ole ymärtänyt, kun olen koittanut asiasta vihjailla. Olen ehdottanut piiskapäivää, mutta hän ei ole ottanut tätä tosissaan.[/QUOTE]

Sano vaan suorempaan jos uskallat?

Tai vaikka joskus kun mies on vihainen sinulle/pettynyt sinuun niin käy hakemassa ulkoa risu, ojenna se miehelle, laske pöksyt ja pyydä piiskaamaan? Voi tietysti olla, että menee ensin naureskeluksi miehen osalta, mutta luulisi vähitellen ymmärtävän, että et vaan pilaile varsinkin, kun motiivikin piiskan antamiselle on suoraan tarjolla.
 
"jep"
Minä sanoin ihan suoraan miehelleni (meillä on aina ollut hyvin vapautunutta ja kokeilevaa seksiä), että olen kiinnostunut kaikesta bdsm-henkisestä kamasta ja pikkuhiljaa aloimme paneutua asiaan ja imeytyä syvemmälle ihanuuteen ja leikit vakiinnuttivat paikkansa suhteessa ja enää ei haluaisi olla ilman, niin hyvää se tekee parisuhdedynamiikalle. Blogeista ja bdsm-baari foorumista on ollut paljon apua ja tukea.
 
"Saamaton"
[QUOTE="jep";30139301]Minä sanoin ihan suoraan miehelleni (meillä on aina ollut hyvin vapautunutta ja kokeilevaa seksiä), että olen kiinnostunut kaikesta bdsm-henkisestä kamasta ja pikkuhiljaa aloimme paneutua asiaan ja imeytyä syvemmälle ihanuuteen ja leikit vakiinnuttivat paikkansa suhteessa ja enää ei haluaisi olla ilman, niin hyvää se tekee parisuhdedynamiikalle. Blogeista ja bdsm-baari foorumista on ollut paljon apua ja tukea.[/QUOTE]

Miten sen asian sitten otit esille? Aika suoraan omasta mielestä minäkin sanoin, kun ehdotin piiskapäivää ja muistikirjaa.
 
ggg
Alkuperäinen kirjoittaja Meillä;30138669:
Lapsille nämä asiat ei näy meillä mitenkään paitsi tietysti mun esiliina, joka tähän liittyy. Nurkka-arestissa saatan joskus olla vielä lasten ollessa hereillä, mutta tuokin nurkka on aikuisten makuuhuoneessa.
Miten ESILIINA voi liittyä tähän asiaan millään tavalla???
 
svieras
Pieni kuritus ei varmaan tekisi monelle palstamammalle pahaa. Vähemmän palstailua ja enemmän kotitöitä ja perheen kanssa oloa (tai aktiivisempaa työnhakua).

Panee tosissaan harkitsemaan niitä itsekin typeriksi tietämiään juttuja uudestaan, jos niistä seuraa kipeä peppu tai vaikka puolituntinen nurkassa.
Mikset vaan rohkeasti kirjoita vakionimimerkilläsi, Vierasmiess?
 
gennoa
[QUOTE="Saamaton";30139621]Miten sen asian sitten otit esille? Aika suoraan omasta mielestä minäkin sanoin, kun ehdotin piiskapäivää ja muistikirjaa.[/QUOTE]

Mitä jos jatkossa menisit suoraan toimintaan, eli antaisit *miehelle* piiskaa, ja sanot "että kun et halua minua piiskata, niin sitten minä piiskaan sinut"? Sen jälkeen ei varmasti ole epäselvyyttä siitä, mitä haluat miehen itsellesi tekevän ja mikä on homman nimi. Sopiva provosointi usein kannattaa näissä yhteyksissä...

Tarkoittaisiko piiskapäivä ja muistikirja muuten sitä, että sinne muistikirjaan merkataan tyhmyydet ja sitten niiden laadun ja määrän mukaan saa aina piiskapäivänä piiskaa?
 
kynsilaukka
Täällä on ainakin yksi joka tarvitsisi piiskaa. Olen viimeiset kolme päivää vain istunut koneella palstailemassa ja muuten netissä, vaikka suunnitelmissa oli tehdä jotain ihan muuta. :(
 
"Saamaton"
Mitä jos jatkossa menisit suoraan toimintaan, eli antaisit *miehelle* piiskaa, ja sanot "että kun et halua minua piiskata, niin sitten minä piiskaan sinut"? Sen jälkeen ei varmasti ole epäselvyyttä siitä, mitä haluat miehen itsellesi tekevän ja mikä on homman nimi. Sopiva provosointi usein kannattaa näissä yhteyksissä...

Tarkoittaisiko piiskapäivä ja muistikirja muuten sitä, että sinne muistikirjaan merkataan tyhmyydet ja sitten niiden laadun ja määrän mukaan saa aina piiskapäivänä piiskaa?
Meillä oli elämäntilanne silloin sellainen, että tiettyinä päivinä kuukaudessa olimme kahden. Tästä syystä ehdotin piiskapäivää. Tyhmyydet, tuhmuudet ja saamattomuudet vihkoon ylös ja sen mukaan sitten kuritetaan piiskapäivänä.

Ei muuten yhtään hassumpi ajatus tuo mitä ehdotit :) vähän pitää tietysti kerätä rohkeutta, mutta hyinkin voisi toimia meillä.
 
"Omppu"
Alkuperäinen kirjoittaja Meillä;30138669:
Lapsille nämä asiat ei näy meillä mitenkään paitsi tietysti mun esiliina, joka tähän liittyy. Nurkka-arestissa saatan joskus olla vielä lasten ollessa hereillä, mutta tuokin nurkka on aikuisten makuuhuoneessa.
Liittyykö kotikuriin myös pukeutumista vai mitä tarkoittaa esiliinan liittyminen asiaan?
 

Yhteistyössä