6-vuotiaan jatkuva narina ja kiukuttelu

  • Viestiketjun aloittaja Mikä vaivaa?
  • Ensimmäinen viesti
Mikä vaivaa?
Kohta 6-vuotias nyt jotain puolen vuoden ajan ollut jatkuvasti TOSI huonolla tuulella. Tuntuu että kiukuttelu räjähtää tosi helposti, kaikesta ruuasta kitistään eikä suostuta edes maistamaan, vaatteista hermostutaan, kaikista pienistäkin vastoinkäymisistä (alkaa sataa eikä päästäkään leikkipuistoon) alkaa hirveä huuto... Mikään ei tunnu olevan hyvin ja kaikesta saadaan kiukkukohtaus. Onko tämä joku ikään liittyvä juttu, vai pitäisikö olla huolissaan siitä, mikä lasta vaivaa? Myös pikkuveljeä kiusataan melkein joka päivä. Tuntuu, että täällä aina kiljutaan, huudetaan ulistaan ja kiukutellaan...

Ja ei ollut tuollainen aiemmin.
 
ap.
Huh, hyvä jos kuuluu ikäkauteen. Olen jo miettinyt, onko lapsella jokin pielessä, voiko hän huonosti kotona, jne... Mistä saisi lisää tietoa tuosta 6v-huonotuulisuudesta?
 
6v tytön äiti
Sama juttu meillä 6v tytön kanssa. Joka asiasta narisee ja itkee ja huutaa. Ennen niin rauhallisesta tytöstä on tullut rasittava itkupilli. Kuulemma kuuluu ikään, niin neuvolasta sanottiin ja lähipiirissä samanlaisia tapauksia.
 
Kuuluu ikään. Meillä eskarivuosi ollu yhtä naamaa nurinpäin ja kaikesta pitää vääntää. Menee kouluun ja sekin tuo oman mausteensa soppaan. Huomaa että samalla on niin isoa ja äidin pieni. Työntää pois ja haluaa ihan lähelle.
 

Yhteistyössä