Minä? Raskaana?

  • Viestiketjun aloittaja wt
  • Ensimmäinen viesti
wt
Tilanne on nyt se, että söin kaksi laattaa pillereitä putkeen. Tyhjennysvuoto alkoi 22.7 hyvin omituisesti (2vrk tuhrua, 1vrk vuoto ja viimeisenä päivänä teelusikallinen vuotoa), kun normaalisti vuotaa koko ajan kunnolla. Olo on ollut joitakin päiviä huonovointinen ja eilen tein negatestin - tänään oikeasta rinnasta tulee eritettä. Onkohan kroppa nyt vain sekaisin helteiden ja vauvakuumeen vuoksi vai olenko mahdollisesti pillereistä huolimatta raskaana? Tässä kohtaa en osaa yhtään arvioida koska kannattaa testiä tehdä, että antaa luotettavan vastauksen, muutenkin plussat näkyneet vasta myöhään. Olisiko jollain vastaavasti omakohtaisia kokemuksia?
 
"hmmm"
Tuskin olet raskaana, pillerit ovat kuitenkin erittäin luotettavia. Eri asia jos vuotoa ei tule ollenkaan. Samantapaisia oireita mullakin on ollut, ne johtuu pillereiden hormoneista. Ja testi kyllä näyttäisi jos olisit raskaana.

Jos sulla kuitenkin vauvakuume miksi syöt pillereitä?
 
wt
Todella luotettavia, pillereistä huolimatta yksi km vuoden sisään. Ja koskaan ennen ei ole vuotoa tullut rinnoista pillereiden aikana. Siksi syön niitä, kun päätös lapsesta tehdään yhdessä eikä vain mun halujen mukaan ;)
 

Yhteistyössä