Onko lian kova tahti? (laihduttamisesta)

  • Viestiketjun aloittaja "zxc"
  • Ensimmäinen viesti
"zxc"
Nyt tosiaan 10 pv takana sellaista 'tehospurttia' ja tasan 2 kg on lähtenyt!:) Se tarkoittaisi 1,5 kg viikossa, onko lian paljon/ tuleeko ne sit takas. Reseptti on helppo, syön tervelliset max 1500 kcal/ pv + liikun keskimäärin tunnin päivässä.Seuravaan välitavoitteeseen olis vain 1,5 kg, siksi ajattelin vetää samaa toiset 10 pv putkeen. Saanko?:) vai menekö kroppa säästöliekille?

Siis nyt on niin mahtava olo, varsinkin henkisesti!:)
 
viiras
En sanois että on liian paljon jos ei ole jokaviikkoinen pudotustahti. Ota iisimmin välillä niin tasoittuu se painonpudotus eikä tarvitse huolehtia siitä tuleeko ne takaisin. Eniten siinä takaisintulossahan on kyse siitä mitä syöt ja miten liikut kun lopetat laihdutuksen. Eli jos palaat vanhoihin tapoihisi tulee kilot takas.
 
"zxc"
Ok, kiitos. Tarkoitus on päästä seuraavslle välietaapille, eli n 10 pv mene siihen jos samaa tahtia vedetään ja sitten palaan taas siihen 'normitahtiin' joka on pari-kolme kg kuussa. Noi lukemat va saa veren kiehumaan ja sulmät kiltämään ja sitä seuraava lukua on odotettu niin kauan että haluisi jo saavuttaa se mahd pian :)
 

Yhteistyössä