onko elintapojen muutoksesta enää hyötyä ?

  • Viestiketjun aloittaja kannattaako ?
  • Ensimmäinen viesti
kannattaako ?
Siis kun on jo melkein 40 vuotta, ja monia vuosia on kulunut ylipainoisena/lihavana, olen syönyt todella epäterveellisesti ja liikunta on käsittänyt lähinnä kävelemällä tehdyt kaupassakäynnit.

Tavoitteena olisi laihtua normaalipainoon, saada itsensä hyvään kuntoon ja estää se, ettei vanhentuisi/tulisi vanhan näköiseksi ennenaikaisesti, mutta onko jo liian myöhäistä ?
 
Siunauksia!
Todellakin kannattaa!! Nyt on paras aika tehdä elämässäsi muutoksia ja suosittelen sitä todella. Painon pudotus auttaa varmasti ehkäisemään monia elintasosairauksia. Jos elämää on vielä hyvän matkaa jäljellä niin suosittelen panostamaan parempaan loppuelämään!
 
9MM
ei koskaan oo liaan myöhästä pikku askel kerralaan lady. pyöräily on kivaa homaa tuulettaa pääkoppaa ja alkaa tulla hyvää fiilistä ku alkaa tulla jänettä viikko kerrallaan . Metästä löytyy sit kaikkee painon nosto juttui :) leuan vetoa oksalla on hilliä ja kiviä esteinä jneee plus siellä näkee metsän eläimiä ihan ilamsiks ei tarvii maksaa kuntosalii .
 
Henkilö
Melkein 40 vuotta? Elämä vasta alussa parhaassa tapauksessa. Saahan noita juttuja lukea ihmisistä jotka ovat vasta eläkkeelle siirryttyään alkaneet harrastaa liikuntaa ja elää terveesti, ja joistakin tullut vielä kunnon bodareita tai paljasjalkavesihiihtäjiä vanhoilla päivillään vielä:) Aina kannattaa! Pelkästään senkin takia, että terveellisestä ruokavaliosta tulee lähes välittömästi parempi olo.
 
dfdf
Mä tein muutoksen ja rintojen korjauksen, kyllä kannatti. Mutta jos aiot vaan laihduttaa, et liikkua tai kunnostaa itseäsi, moni on pulskempana nuoremman näköinen. Lapasina riippuvat rinnat ja naama ei ole kaunein vaihtoehto.
 

Yhteistyössä