kokemuksia tableteista (siis tietokonesellaisista)

  • Viestiketjun aloittaja ostamassa...
  • Ensimmäinen viesti
ostamassa...
Mutta joo, tuollaisen laitteen osto on siis harkinnassa, ja ajattelin kysyä, että minkäslaisia kokemuksia näistä on.

Mikä tabletti on käytössäsi ? Hyvät ja huonot puolet ? Ja oliko hintansa/ostamisen väärti ?
 
"Veera"
Vanha ipad ykkönen löytyy. Hitaanlaisesti jo toimii eikä uusimpia sovelluksia enää tuolle saa jormten en suosittele noin vanhaa. Uusi pitäs jossaan vaiheessa hankkia. Applen laitteista tykkään kun ovat helppokäyttöisiä, mutta hintalaatusuhde varmasti halvemmissa parempi. Aika vähän tosin oon muuta laitteita käyttänykkään.
 
Nap
Miulla kans iPad ollut vajaan 2v käytössä, hyvin on pelittänyt, eikä mitään ongelmia ole ollut. Viihdelaitteitahan noi oikeastaan on, paitsi kun mies nyt sai sen pienemmän Samsungin tabin työpuhelimeksi, niin tuo hankki siihen bluetooth -näppäimistön, ja sen kanssa sitten joitain työjuttuja tekee sillon kun ei ole tietokoneen äärellä ja jotain tarvii tehdä.
 
Liian pientä ja halpaa laitetta ei kannata ostaa, sillä sillä ei tee mitään. Joku kymmentuumainen, joskin Android-laitteet tuntuvat pienemmiltä, koska niiden ruutu on pitempi ja kapeampi kuin iPadeilla. Elokuvien katselemiseen ne ovat hyviä, joskin leffoja katselee mieluummin isosta telkkarista kuin täppäriltä. Viihdekäyttöönhän nuo parhaiten sopivat. Aikansa käytettyään ihmettelee, että miten aiemmin pärjäsi ilman.
 
.vieras.
iPad 2 löytyy bluetooth-näppiksellä. Pystyy helposti työntekoonkin. On ollut sekä hyöty- että viihdekäytössä kaksi ja puoli vuotta. Joka euron väärti. Vähän vakamminotettavaan työntekoon valitsisin Lumia 2520:n näppiksellä.
 
dfdf
Miehellä 10 tuuman Samsung ja käyttää joka päivä. On tykännyt. Minulla 7 tuuman Nexus. Käytän lähinnä valokuvaamiseen ja sähköpostien lukemiseen. Pieni on kätevä siinä mielessä, että mahtuu isoon taskuun ja käsilaukkuun, mutten kyllä joutuu tihrustelemaan. Lapset pelaavat molemmilla tableteilla. Ihan toimivia ja hauskoja kapistuksia kumpikin.
 

Yhteistyössä