Oliko tämä vielä jollekin uutinen? :)

  • Viestiketjun aloittaja hjhjhjh
  • Ensimmäinen viesti
hmgfm
Alkuperäinen kirjoittaja öm.;30139456:
No eikö noi miesten grillibileet ole miesporukalla muutenkin? Mun mies ainakin menee mökille miesporukalla eikä sinne oteta tyttökavereita mukaan.
Meneekö se siis sinne mökille homoystäviensä kanssa? Siitähän tässä nyt on kyse, eikä pelkästään sukupuolesta.
 
Niin. Aatella, että mies on mennyt pitämään ihan grillipartyt miesten kesken. Ja aatella, että joukossa vielä jotain stadihomotuksiakin. Että semmostenkin kanssa kaveeraa jopa, julkkispolonen.

Onhan se kyllä niin surullisen inhimillistä, että.
 
  • Tykkää
Reactions: ansarikukka
Reps kops
Onko kukaan nähnyt tsiikkiä naisen kanssa? Onko koskaan kirjoiteltu tsiikin naisista? Olisikohan saman tyyppistä viitettä aistittivissa kuin Sillanpäässä, joka sitten tulikin vihdoin viimein kaapista ulos. Onhan Cheekin ulkoinen habituskin niin homomainen kuin olla voi. Ei kai Cheekin homous voi olla kenellekään todellinen yllätys??
 
Reps kops
Voihan sitä itsensä "suojelemiseksi" levittää jos jonkinlaista suhdehuhua. Olihan Sillanpäästäkin jos jonkinlaista naishuhua vielä 90-luvun lopussa ennen kuin tuli kaapista lopullisesti ulos. Pidän ERITTÄIN outona, mikäli tseekin suosiolla ei saisi priimamisua kainaloon milloin tahansa, kuitenkin tilanne on se ettei tsiikillä ole koskaan ollut naista!
 

Yhteistyössä