Tyttöystävän tapa ärsyttää

  • Viestiketjun aloittaja Ällöttävää
  • Ensimmäinen viesti
Ällöttävää
Olemme seurustelleet 4kk ja suhde voi hyvin, mutta yksi asia vaivaa.Nimittäin kun tyttöystävä käy isommalla vessahädällä, on hänellä joku pakottava tarve suihkuttaa deodoranttia vessaan käyntinsä päätteeksi. Sitä imelää paskan hajua mikä sitten leijailee ympäri kämppää. Paljon mieluummin haistelisin ihan sitä itseäänkin kuin kyseistä imelyyttä.
 
Hanki sille vessaraikastin suihke. Se poistaa hajut eikä mitää leijaile ympär kämppää. Varmaan likka vaan haluaa olla huomaavainen toista käyttäjää kohtaan. Meillä on se pieni johon pannaan patruuna ja kotva päästä ei haise mikään kun sitä suihkauttaa.
 
paska haisee ja...
6. Voiko pierun hajua peittää?

"Pierun hajusta suodattuu 90 prosenttia, jos käytetään aktiivihiilisuodattimella varustettua tyynyä tai housuja.

Sen sijaan tulitikun polttaminen wc:ssä ei polta pierun kaasuja tai vaikuta niiden hajuun. Tulitikun punaisella fosforilla on voimakas ominaishaju, joka peittää alleen muita hajuja. Ehkä siksi tulitikun poltto rauhoittaa hajusta valittavia kanssaihmisiä."



Naisen pieru haisee pahemmalle, mies pieree useammin - HS.fi - Oma elämä
 
MIksi ei voi sanoa että "mun mielestä paska kyllä haisis paljon paremmale kun toi vitun deororantti" Tai sitten sillai sievemmin "toi deororantti haisee sairaan pahalle, jos on pakko jotain käyttää, voisko vaihtaa johonkin hiukan siedettävämmän hajuseen? Mulle sopis kyllä oikein hyvin, ettet käytä mitän hajustetta"
Elämä helpottuu kun avaa suunsa ja kertoo ongelmansa ääneen :)!
 
toi deororantti haisee sairaan pahalle, jos on pakko jotain käyttää, voisko vaihtaa johonkin hiukan siedettävämmän hajuseen?
Noin voi sanoa. Kannattaa ap muistaa, että tyttöystäväsi tarkoitus on ottaa sinut huomioon ja olla kohtelias, joten vaikka tapa ärsyttääkin, niin ainakin sillä on hyvä tarkoitus. Hajusteen voi vaihtaa toiseen - hankkia jonkun wc-raikastimen tai kokeilla sitä tulitikku- tai tuoksukynttiläkeinoa.
 

Yhteistyössä