Pukeutuminen ja tyyli on mielenkiintoinen juttu

  • Viestiketjun aloittaja eräskin havainto
  • Ensimmäinen viesti
eräskin havainto
Siis siltä kannalta katsottuna, että miksiköhän vain nuorilla on jonkinlainen oikeus pukeutua omaperäisesti ja erottua joukosta.

Mutta jos on päälle 35- vuotias (saati vanhempi) ja ei ole jokin taiteilija ja vastaava, niin ellei näytä samalta kuin kaikki muutkin, niin sitten ihminen kuulemma "ei vaikuta asialliselta", "yrittää jahdata kadonnutta nuoruuttaan" "on huomionkerjääjä" ja kaikkea muuta mahdollista.
 
Ghgh
En ole huomannut... Mun mielestä 35+ on just sitä aikaa kun parhaassa tapauksessa oma tyyli on löytynyt eikä välitä mitä muut siitä tuumivat. Esim. Olin nuorena huppari-tyttö, nykyään 35v tykkään naisellisesta mutta selkeästä tyylistä. Pelkkää positiivista on tullut ihmisiltä, ainoastaan joskus naiset kattoo nyreästi hameita, tiukkoja urheiluvaatteita yms. Ulkomailla ei tosin koskaan.

Se on tietysti aina silmiinpistävää jos aikuinen nainen vetää päälle teinivaatteet joista tulee mauton vaikutelma. Teineillä se nyt kuuluu asiaan:D Samoin 35+ ikäiseltä jo odotetaan että pukeutuminen on tilanteeseen sopiva ja niin esim. asiallista pukeutumista vaativaan duuniin ei vaan voi vetää päälle kirkkaan oranssia hippirantakaapua.
 

Yhteistyössä