Lasten soiva sähköhammasharja

  • Viestiketjun aloittaja "äityli"
  • Ensimmäinen viesti
"äityli"
2,5-vuotias on aina ollut erittäin vastahankainen hampaidenpesua kohtaan. Onko kenelläkään kokemusta lasten soivista sähköhammasharjoista? Voisiko sellainen innostaa hampaiden pesuun?
 
halipupu harmaana
Meillä esikoinen on pessy tai hänen hanpaansa on pesty sähköhammasharjalla, jossa on sellainen soiva merkkiääni n. 3v:stä lähtien. Koko aikaa harja ei soi, mutta on joidenkin lasten mielestä kivempi kuin tavallinen harja. Yleensä suositus on yli 3-vuotiaille. Meidän toinen lapsi ei taas tykkää sähköhammasharjasta ja pestään tavallisella.
 
"viekku"
Meillä on ollut sellainen vilkkuva hammasharja, mikä vilkkuu sen 2min. mikä on suositusaika hampaiden harjaamiseen. Auttoi meillä! Lapsi tosin harjasi muutenkin, mutta ei malttanut kuin sutaista hampaat. Ton kanssa ei malttanut lopettaa ennen kuin vilkkuminen oli loppu.
 
"Silakka"
Lapsella on salamamqqueen-sähköhammasharja, tykkää kovasti. Kätevä, kun minuutin jälkeen tulee pieni merkkisoitto. Toimii myös purskutukseen ajastimena :)
Reissussa hänellä oli sellanen enkkua puhuva smurffiharja, sekin oli kiva. Smurffi opasti samalla hampaanpesussa, kehujakin tuli :) well done!
 

Yhteistyössä