Jakakaa facebookissa! siepattu lapsi?

  • Viestiketjun aloittaja TÄRKEÄÄ
  • Ensimmäinen viesti
TÄRKEÄÄ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204585255855934&set=pcb.10204585259096015&type=1&theater

"TUTIN NAUHASSA on SUOMEN LIPPU!!!
AUTA JAKAMAAN TÄTÄ! Heinäkuun 9. 2014 venäläinen turisti Natalia Filippova huomasi Nafplionissa, Kreikassa, eurooppalaisen näköisen pojan, joka nukkui vanhan mustalaisnaisen käsivarsilla tien varrella. Poika on noin 3-vuotias (+/-), ei vielä ruskettunut, joten vaikutti saapuneen Kreikkaan äskettäin. Hänen unensa vaikutti epänormaalilta - voisi johtua huumaavista aineista, koska hän ei myöskään reagoinut ohikulkijoiden ääniin.
Huijasimme mustalaista saadaksemme kuvan pojasta. Kaupan omistaja, joka oli työskennellyt kauppansa edessä, sanoi jotakin mustalaiselle ja hän katosi. Seuraavana päivänä mustalaista ei enää löytynyt samasta paikasta. Kaupungin asukkaat kertoivat, että tällaisissa tapauksissa poliisi ei puutu asiaan. Mustalainen on lihava ja näyttää noin 60-vuotiaalta. Asukkaat kertoivat myös että "juuri saapuneella" pojalla on rusketus eikä hän ole menettänyt painoaan. Uskotaan, että poika ei ole kreikkalainen. Aikaisemmin mustalaista ei oltu nähty tämän lapsen kanssa. Näimme, että lapsesta oli huolehdittu, joten luultavasti hänet on ryöstetty vanhemmiltaan.
Pyydämme apua kaikilta, jotka eivät ole välinpitämättömiä tilanteesta. Välitä viestiä eteenpäin. Joku etsii tätä lasta ja ehkä hänen vanhemansa näkevät sinun viestisi. Napflionin poliisille on jätetty virallinen ilmoitus. Ilmoituksia ja kirjeitä on lähetetty Kreikan oikeusasiamiehelle, kreikkalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle "Smile of the Child" ja joillekin kansainvälisille kadonneita lapsiä etsiville järjestöille.
Valitettavasti, jos ihmiset eivät puutu asiaan, pojan kohtalo on tuntematon. Yleisesti ottaen, pojalla ei ole käytännöllisesti katsoen mahdollisuuksia... jos hän ei saa apua kohtalaisen pian, hän tulee kuolemaan morfiinin tai muun vastaavan yliannostukseen. Kreikassa, kuten yleensäkin maailmalla, nämä lapset ovat hylättyjä. EI KUKAAN tarvitse heitä! On hyvin tärkeätä, että tämän viestin näkisi mahdollisimman moni, erityisesti Euroopassa. Auta pelastamaan lapsen elämä!"
 
"Hmh"
Viimeksi vastaavassa tapauksessa lapsen äiti oli itse vapaaehtoisesti luopunut tästä.
Myytti lapsia sieppaavista mustalaisista on ikivanha, Suomessakin sen kaikuja voi nähdä kansanperinteen lasten pelottelussa: "Jos et ole kiltisti, mustalainen tulee ja vie."
Jos kyseiellä lapsella on oikeasti joku hätä, tottakait asiaan pitää puuttua.
 
TÄRKEÄÄ
Kaikki on mahdollista, mutta näkisin että asian jakamisella ja sen selvittämisellä ei ainakaan haittaa voi tehdä. Koska on myös mahdollista, että tuota lasta oikeasti kaipaa joko omat vanhemmat tai MUUT SUKULAISET!

Ja hätä lapsella on melko varmasti, kaipaa häntä joku tai ei. Se ei ole mikään myytti, että noissa hommissa hyväksi käytettäviä lapsia huumataan ja he kuolevat huumeiden yliannostukseen ennemmin tai myöhemmin. Lapset voi olla siepattuja, hylättyjä, kadonneita....
 
Tärkeää
Ei välttämättä/todennäköisesti ole suomalaislapsi. Suomenlippu tuttinauhassa voi viitata eurooppalaisuuteen.

Kun toisaalla tuli asia puheeksi niin haluaisin myös täällä muistuttaa, että tälläisissä tapauksissa _ei koskaan_ pidä ottaa yhteyttä kehenkään yksityiseen henkilöön. Asiat hoidetaan poliisin tai muun viranomaisen kautta. Jotkut ihmiset voi käyttää valheellisia katoamisilmoituksia myös vääriin tarkoitusperiin. Katoamisilmoituksessa mainittu puhelinnumero on todellinen ja luotettava taho eu:ssa.
 
"nainen"
Tuo avainnauha näyttää niin vanhalta, ettei se voi olla kenenkään suomalaislapsen viime aikainen tuttunaru. Se on varmaan löydetty jostain hylättynä.

Itse olen huolestunut siitä, että nuo lapset eivät koskaan herää edes päivisin.
 
Tärkeää
Alkuperäinen kirjoittaja ei ymmärrä;30144601:
Anteeksi tyhmyyteni, mutta miksi noita lapsia huumataan? Käytetäänkö heitä siis kerjäämiseen?
Ei voida varmaksi sanoa onko kuvan lapsi huumattu tai liittyykö asiaan rikosta. Siksi laitoin kysymysmerkinkin tuonne otsikon perään.

Mutta asiasta sivuten, jossain lapsia huumataan jotta heitä on helpompi käsitellä. Kerjäävät voivat istua samalla paikalla 10 h päivässä, miten se onnistuisi vilkkaan 1-3-vuotiaan kanssa? Ei mitenkään. Nukkuva ja hiljainen lapsi pysyy paremmin siinä sylissä ja ihmiset antavat rahaa helpommin säälistä kun kerjääjällä on pieni lapsi sylissä. Räikeimmissä tapauksissa joitakin lapsia on myös voitu vammauttaa, jotta he herättäisi enemmän sääliä ihmisissä. Lapset voi olla hylättyjä, kadonneita, siepattuja tai lapsikaupan uhreja.

Kerjäämiseen ei aina liity mitään tälläistä, mutta kerjäämiseen usein liittyy myös kaikenlainen rikollisuus. :(
 
"nainen"
Alkuperäinen kirjoittaja Sopivasti lihava mäyrä;30144612:
Äkkiseltään katsottuna myös Kreikan lippu voi tuollaisessa nauhassa näyttää Suomen lipulta. Mun on vaikea uskoa, että tuo olis suomalainen lapsi, kyllähän sellaisesta olis ollut juttua mediat täynnä, jos joltain olisi lapsi viety.
Jeps, ei taida olla kadonnut lapsia viime aikoina edes pohjoismaista?
 
aasdds
Tuossahan ei ole mitään faktaa.On vain yhden ihmisen näkemys asiasta.Lapsi voi olla vaikka tuon mustalaisnaisen lapsen lapsi.
Älkää nyt oikeasti menkö jakelemaan tuollaisia,joissa ei ole mitään muuta kuin mututa.
 
"jonna"
[QUOTE="Noo";30144748]Siis näkyikö siinä nauhassa varmasti siniristi? Onhan Kreikankin lippu sini-valkoinen.[/QUOTE]

suomen ja kreikan lippujen värit menee toisin päin, kreikalla on valkoinen risti ja suomella sininen risti.
 

Yhteistyössä