Käyttääkö koululaiset syksyllä ulkohousuja sisähousujen päällä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras äiti
  • Ensimmäinen viesti
"Näin meillä"
Kuka mitenkin. Tiedän tytön, joka ekaluokkalaisena oli talvipakkasillakin koulussa pelkissä farkuissa. Omat lapset suostuivat ala-asteen ajan käyttämään erillisiä ulkohousuja, mutta yläasteella ei enää onnistunut. Nyt menevät farkuissa/collegehousuissa ympäri vuoden.
 
tokalla
Kylmillä säillä meiän koululainen laittaa verkkareiden päälle ulkohousut. Pelkillä verkkareilla kylmä ja lisä kalsareilla luokassa kuuma. Ei käytä farkkuja kun välkällä aina pelaavat jotain ja farkut ei siihen sovi :)
 
No tuo on senverran kuumakalle että uskosin sen olevan sisällä yksissä ja pihalla sitte ulkohousut lisäksi. Nytkin se on ollu silleen ko on satanu ja ollu viileää. Vastahan tuo kouluun läks joten katellaan miten tyyli muuttuu vuosien myötä.
 
Kun ilmat vähän viilenee, niin tokaluokkalainen siirtyy vuorellisiin farkkuihin, on mun mielestä kätevät eikä kuitenkaan liian kuumat sisälläkään. Talvella sitten toppahousut sisähousujen päälle.
 
"Juups"
No näin olettaisin. Ei kai kukaan sentään ekaluokkalaista päästä pelkissä farkuissa sitten kun on oikeasti kylmä? Jos tulee märkä syksy, niin eiköhän siirrytä ulkohousuihin jo melko pian.
 
[QUOTE="Juups";30199870]No näin olettaisin. Ei kai kukaan sentään ekaluokkalaista päästä pelkissä farkuissa sitten kun on oikeasti kylmä? Jos tulee märkä syksy, niin eiköhän siirrytä ulkohousuihin jo melko pian.[/QUOTE]

Kyl meille tuli ekalaisen mukana ohjeet miten vaatettaa lapsi ettei palele ja kastu ja ole sitte tunnilla samoissa vaatteissa. Kivahan se on istua jos colleget on kostuneet tai kovasti hiekassa. Mitä nyt noilla tuppaa olemaan kun rymyävät koulussakin pihalla.
Kuivilla+lämpimällä säillä olkoon samoissa ulkona ja sisällä.
 
"Lissu"
Meillä on kolmasluokkalainen ihan nätisti vetäissyt vk-housut sisähousujen päälle, kun on tuonne sateeseen lähtenyt polkemaan. Ymmärtää onneksi itsekin, ettei niillä likomärillä sisähousuilla ole kiva olla loppupäivää. En tiedä pukeeko välkälle, luultavasti ei ellei sada. Talvella sitten toppahousut päälle.
 

Yhteistyössä