Jalkapalloharrastuksesta ja sen vierestä :)

  • Viestiketjun aloittaja Futaajan äiti
  • Ensimmäinen viesti
Futaajan äiti
Mitä mieltä olette ja miten muissa joukkueissa toimitaan, silloin kun lapsen harrastuksen "johto" olettaa, että vanhemmat ovat aktiivisia ja mukana toiminnassa.

Lapsi siis harrastanut alle vuoden jalkapalloa ja harjoituksia 2-3 kertaa viikossa ja kerran viikossa sarjapeli. Lapsen kuskaamista siis aika runsaasti ja se tietenkin ok ja välillä kuskataan toisten lapsia puolin ja toisin.

MUTTA miten teillä aika ja innostus riittää, jos ja kun oletaan että vanhemmat hoitaa kotipeleissä kahviota ja leipoo sinne jne.
Vuorotyötä tekevän on aika vaikea löytää aikaa ja sovittaa vuoroihin sopiviksi.

Kyse kuitenkin LAPSEN harrastuksesta ei hänen vanhempiensa. Perheessä muitakin lapsia ja harrastuksia.

Ymmärrän kyllä että näin kerätään rahaa joukkueelle, ja tuotto pienentää laskua joka tulee meille vanhemmille...

Ideoita, kommentteja? Asiallisia kiitos.
 
Sillon kun olin aktiivisesti mukana lapsen harrastuksessa, periaate oli että jos ei ole aikaa eikä halua osallistua, rahalla selviää aina. Tietenkään ketään ei voi pakottaa ja monilla perheillä on monta lasta, jotka harrastaa eri juttuja ja niihin kuskauksiin ja aikatauluttamiseen menee aikaa. Ihan joka joukkueen buffaa ei ehdi pitämään tai leipomaan.
 
tytönjapoikienmamma
Joo, jalkapallo on lapsen ja vanhemman harrastus! Näin se tuntuu olevan ja se tehtiin selväksi heti kättelyssä. Se on tosi kivaa! ja meilläkin on useampia lapsia useine harrastuksineen...
 

Yhteistyössä